Обява

Свий
Няма добавени обяви.

УАЗ без регистрация от военните

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• УАЗ без регистрация от военните

има ли начин да се регистрира уазка закупена от воените?
    става въпрос за уазка която е била на склад и още е консервирана.няма дори и военен номер.
    . LRE Bulgaria.
    RRC SE V8 91г.

До: УАЗ БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ ОТ ВОЕНИТЕ

Сигурно има. Как се регистрират новите коли, закупени от магазин? И те са нямали никакви номера досега. С фактурката в КАТ и......успех.

Коментар

Трябва да имаш фактура за закупуване на джипа и на нея да е написан и номера на шасито

Коментар

И може би евро4 в конкретния случай. Успех
        Когато човек говори истината - не се налага да лъже!

Коментар

Да, с фактура, както внесените от Италия автомобили.
          Ако не е военна тайна , къде още ги има консервирани, ако е тайна , довери на лични, все пак съм старши лейтенант от резерва.
          Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор и попадаш на по-пиян тракторист

Коментар

Темите започнаха почти да се дублират!

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=49845

Последния консервиран Газ 69 който съм виждал беше 2007 в Доброславци, май от Сливница беше довлечен незнам, тайно се надявам да има и други екземпляри...

Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

мои познат леитенант ми каза че ще си купува уаз(3 бр.) и ме попита как стоят нештата с регистрацията им ако са без номера(на склад)

и тъи като всичко е уредено и разпределено предварително от служителите в поделението не иска да ми каже кое е поделението но можел да ме уреди с уазка на него му се падат една текезесарка и две по нови

знам само че търга все още не се е състоял имало уазки,зилове,урал- 1бр.и други(каски дрехи кубинки)

става въпрос за раиона хасково-димитровград нянаде там служи но незнам точно къде.ако някои има познати там може да разпита.
              . LRE Bulgaria.
              RRC SE V8 91г.

Коментар

Май толкова ти е и приятел
                Луд умора нема,само се поти!!!

Коментар

Първоначално публикуван от bochopz Преглед на мнение
                  мои познат леитенант ми каза че ще си купува уаз(3 бр.) и ме попита как стоят нештата с регистрацията им ако са без номера(на склад)

и тъи като всичко е уредено и разпределено предварително от служителите в поделението не иска да ми каже кое е поделението но можел да ме уреди с уазка на него му се падат една текезесарка и две по нови

знам само че търга все още не се е състоял имало уазки,зилове,урал- 1бр.и други(каски дрехи кубинки)

става въпрос за раиона хасково-димитровград нянаде там служи но незнам точно къде.ако някои има познати там може да разпита.
                  Колега ще проверя и ще пиша
                  Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
                  New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Първоначално публикуван от Tsvetan Преглед на мнение
                    Май толкова ти е и приятел
                    при положение че ще ги купят за по 400-500лв и ще ги продадът за по 3000-4000лв не всеки би споделил ,това са 7-8000лв еи така.едва ли има човек които да не им се зарадва
                    това си е едно дискавари за 5-6дни работа

и все пак тои е военен(да не се разсърди някои.) трябва да се пази таина
                    . LRE Bulgaria.
                    RRC SE V8 91г.

Коментар

Това дърво съм го ял последните 10-15 г.не знам колко пъти.Когато си ги купите,пиши тук аз ще ти кажа как да ги регистрираш но първо трябва ДА ГИ КУПИТЕ.

Коментар

Първоначално публикуван от bochopz Преглед на мнение
                        и все пак тои е военен(да не се разсърди някои.) трябва да се пази таина
                        Нещо познах за военната тайна, давай вариянт "2", на лични за всички чинове от резерва, и газ към Хасково.
                        Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор и попадаш на по-пиян тракторист

Коментар

Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнение
                          Това дърво съм го ял последните 10-15 г.не знам колко пъти.Когато си ги купите,пиши тук аз ще ти кажа как да ги регистрираш но първо трябва ДА ГИ КУПИТЕ.
                          няма проблем търгът ще се състои по другата седмица 26януари-1февруари и ще пиша.
                          . LRE Bulgaria.
                          RRC SE V8 91г.

Коментар

Дай и ние да участваме!!!
                            Луд умора нема,само се поти!!!

Коментар

Цеци,не си губи времето ,това няма да стане.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X