Обява

Свий
Няма добавени обяви.

UAZ 469 и дизелов двигател

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• UAZ 469 и дизелов двигател

Здравейте искам да си купя Уаз, за да мога да си ходя на лов и на аматЬорски оффроуд, обаЧе искам да му сложа дизелов двигател, някои би ли ми казал от какъв аВтомобил може да пасне. благодаря !
    Последно редактирано от Pursie; 06-01-09, 19:06. Причина: Без цифри вместо букви моля

До: uaz 469

Пежо
    0885 297985,мтел-Радо
    0876 556870,виваком като домашен

Коментар

Виждал съм и с Мерцедес 220 и с Перкинз, но точно как ги бяха вкарали не знам.
      Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

Перкинсът е много тежък но става,от италия са със дизал не си спомням с какъв беше момчетата от бяла слатина да кажат,става точно
        0885 297985,мтел-Радо
        0876 556870,виваком като домашен

Коментар

Първоначално публикуван от SURICATA Преглед на мнение
          Здравейте искам да си купя уаз за да мога да си ходя на лов и на аматиорски оффролд, оба4е искам да му сложа дизелов двигател, някои би ли ми казал от какъв ажтомобил може да пасне благодаря !
          Първо - тука писането с буквено-цифрени комбинации не е разрешено! Също така е липса на уважение към останалите потребители!
          Постарай се да си намериш къде на клавиатурата ти е Ч Ш Щ В Ь и т.н.

Второ - опита ли с търсачката да намериш вече обсъжданите теми относно "Дизел на УАЗ"? Май не си?!

А според тебе това заглавие "uaz 469" достатъчно красноречиво ли е за тематиката която си подхванал в самата тема?! Май няма нищо общо, а?!

Ще помоля колегите модератори отговарящи за този раздел малко да съдействат по въпроса.

Коментар

Луд умора нема,само се поти!!!

Коментар

До: UAZ 469 и дизелов двигател

благодаря на всички които ми помогнаха със информациа, и обещтавам да се постарая да съм по красноречив и да не пиша със цифри

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро XR 600 Преглед на мнение
                Първо - тука писането с буквено-цифрени комбинации не е разрешено! Също така е липса на уважение към останалите потребители!
                Постарай се да си намериш къде на клавиатурата ти е Ч Ш Щ В Ь и т.н.

Второ - опита ли с търсачката да намериш вече обсъжданите теми относно "Дизел на УАЗ"? Май не си?!

А според тебе това заглавие "uaz 469" достатъчно красноречиво ли е за тематиката която си подхванал в самата тема?! Май няма нищо общо, а?!

Ще помоля колегите модератори отговарящи за този раздел малко да съдействат по въпроса.
                май заглавието е уаз 469 дизелов двигател а,
                и аз ви питам за информация а не да ми правите забележка,но въпреки всичко ште се старая.

Коментар

От Италия докарват много дизелови УАЗки, повечето с двигател на Пежо 2.5 и VM. В Бяла Слатина имаме една такава с мотор на Пежо дойде от Италия, но в последствие Драго го смени с бензинов.

Коментар

Започваш да ставаш нагъл!
                    Недей! Не е здравословно за никой тук!

Коментар

Има доста изписано по тази дискусия. Вас ви мързи да потърсите за това отгоре в десния ъгъл има търсене.

Коментар

и аз ви питам за информация а не да ми правите забележка,но въпреки всичко ште се старая.
                        Колега. Ами заглавието е такова, защото някой го смени, а не защото такова си го написал.
                        И наистина бутона "търсене" спестява много време.
                        Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
                        NULLA TENACI INVIA EST VIA

Коментар

За да не пускам нова тема може ли и един въпрос и от мен? Имам двигател от МБ 123 2000дизел- въпроса е много ли ще е слаб за УАЗ-а.Естествно не говоря за тежък оффроад а по скоро за разходки в гората. Четох тук из форума доста теми но не мога да стигна до някакъв конкретен извод затова моля който е запознат и/или има опит с подобен ДВГ да пише. В една друга тема колегата Nik е писал че имат УАЗ с такъв мотор ама само това, пък и на ЛС не мога да го питам. Мерси.

Коментар

Имам УАЗ с такъв мотор, същия. За слаб е слаб, но за кротко каране и без хард разходки става. Дори сме го товарили, него и ремарке с дърва и ги влачи, но трудно може да те накефи. Ако тепърва ще се захващаш с вграждане те съветвам да потърсиш по-силен мотор. На нашата УАЗка моторът сме го вграждали преди 10тина години и според възможностите тогава. Сега бих сложил нещо по-яко.

Успех.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X