Здравейте искам да си купя Уаз, за да мога да си ходя на лов и на аматЬорски оффроуд, обаЧе искам да му сложа дизелов двигател, някои би ли ми казал от какъв аВтомобил може да пасне. благодаря !
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
UAZ 469 и дизелов двигател
Свий
X
-
До: uaz 469
Първоначално публикуван от SURICATA Преглед на мнениеЗдравейте искам да си купя уаз за да мога да си ходя на лов и на аматиорски оффролд, оба4е искам да му сложа дизелов двигател, някои би ли ми казал от какъв ажтомобил може да пасне благодаря !
Постарай се да си намериш къде на клавиатурата ти е Ч Ш Щ В Ь и т.н.
Второ - опита ли с търсачката да намериш вече обсъжданите теми относно "Дизел на УАЗ"? Май не си?!
А според тебе това заглавие "uaz 469" достатъчно красноречиво ли е за тематиката която си подхванал в самата тема?! Май няма нищо общо, а?!
Ще помоля колегите модератори отговарящи за този раздел малко да съдействат по въпроса.
Коментар
-
Двигател от Мерцедес 123 2.4Д за УАЗ?
Има ли смисъл от дизеловия УАЗ
Двигател за УАЗ различен от оригиналния?
уаз с дизелов двигател от мерцедес
Информация за съвместимост на двигател от МБ 124 250 на уаз
Уаз 469б с двигател Мерцедес
Двигател от BMW 324d става ли за газ69
Иначе ми костваше точно пет минути да ги открия
Коментар
-
Първоначално публикуван от Жоро XR 600 Преглед на мнениеПърво - тука писането с буквено-цифрени комбинации не е разрешено! Също така е липса на уважение към останалите потребители!
Постарай се да си намериш къде на клавиатурата ти е Ч Ш Щ В Ь и т.н.
Второ - опита ли с търсачката да намериш вече обсъжданите теми относно "Дизел на УАЗ"? Май не си?!
А според тебе това заглавие "uaz 469" достатъчно красноречиво ли е за тематиката която си подхванал в самата тема?! Май няма нищо общо, а?!
Ще помоля колегите модератори отговарящи за този раздел малко да съдействат по въпроса.
и аз ви питам за информация а не да ми правите забележка,но въпреки всичко ште се старая.
Коментар
-
Първоначално публикуван от SURICATA Преглед на мнениемай заглавието е уаз 469 дизелов двигател а,
Започваш да ставаш нагъл!
Недей! Не е здравословно за никой тук!
Коментар
-
Първоначално публикуван от SURICATA Преглед на мнениемай заглавието е уаз 469 дизелов двигател а,
и аз ви питам за информация а не да ми правите забележка,но въпреки всичко ште се старая.
И наистина бутона "търсене" спестява много време.Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
NULLA TENACI INVIA EST VIA
Коментар
-
До: UAZ 469 и дизелов двигател
За да не пускам нова тема може ли и един въпрос и от мен? Имам двигател от МБ 123 2000дизел- въпроса е много ли ще е слаб за УАЗ-а.Естествно не говоря за тежък оффроад а по скоро за разходки в гората. Четох тук из форума доста теми но не мога да стигна до някакъв конкретен извод затова моля който е запознат и/или има опит с подобен ДВГ да пише. В една друга тема колегата Nik е писал че имат УАЗ с такъв мотор ама само това, пък и на ЛС не мога да го питам. Мерси.
Коментар
-
До: UAZ 469 и дизелов двигател
Имам УАЗ с такъв мотор, същия. За слаб е слаб, но за кротко каране и без хард разходки става. Дори сме го товарили, него и ремарке с дърва и ги влачи, но трудно може да те накефи. Ако тепърва ще се захващаш с вграждане те съветвам да потърсиш по-силен мотор. На нашата УАЗка моторът сме го вграждали преди 10тина години и според възможностите тогава. Сега бих сложил нещо по-яко.
Успех.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар