Обява

Свий
Няма добавени обяви.

я-409

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: я-409

Така е. С тракторната боксуване няма!
    Оставиш ли го да върти на място - загинал си, скриваш се за секунди и най-лошото е че си разваляш трасето за следващия опит.
    С тая гума или върви напред или потъва.
    Абе иска си малко опит и много усет.
    Със всяко превъртане на гумата трябва веднага да усещаш върху какво и как зацепва от там директно корекция на педала, ама всичко това за части от секундата.
    Има си места където си иска як масур, е там е тънкият момент и ГОЛЕМИЯТ кеф...
    А за полуоските е ФАКТ че се късат доста качествено и с Я-192 примерно

п.п. бе то за 409 е темата, а ние все на тракторни го завъртаме
    Защо ли?!

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро XR 600 Преглед на мнение
      А за полуоските е ФАКТ че се късат доста качествено и с Я-192 примерно
      E вие ги изкарахте от мармалад тия полуоски. Аз карам с Я192 и преди няколко дни замалко да се обърна на асфалт, но в гората са истински звяр. Къде пусках и качвах, пълен празен - не мръдна. Даже имаше сняг.

Но както казва колегата, темата е за Я409. Пуснете една снимка че не се сещам точно за какво говорим
      Когато човек говори истината - не се налага да лъже!

Коментар

ето една снимка
        Прикачени файлове
        Ако няма каде да отидеш , ела на себеси

Коментар

Само Я-245 е по-калпава от Я-192 на асфалта. Много са опасни. Но след асфалта Я-192 има малко конкуренти. Тя изобщо е в класа на разните гудричи, главния и кусур е че я има само в тоя малък размер. И си е предостатъчно злобна, за да може да троши полуоските. Те от говнолин - от говнолин, но все нещо трябва да е бушон. По-добре те, отколкото да се трошат съединители и разни кутии.

Коментар

Относно тракторните....
            Как върви с тия гуми в кал , направо се плаша. Фул тайм , 100% мех.блокаж напредния мост . Едно време му правих специални фланци за едни други джанти с "джипови" гуми. Не помя вече какви. Е , гумите не бяха първа младост и хубост , но разликата беше огромна . Махнах ги веднага.
            А може би това си е трактор и си му трябват точно такива.

Уморените коне не ги убиват , нали ??

Коментар

Всичко друго включително и Тракторни ми харесват, само не говорете за Руски. Просто се притеснявам, че Руснака не може да прави Гуми.
              Може и да е крайно мнението ми, но така мисля.
              LZ1VMH

Коментар

Че Я192 е агресивна е агресивна, но като гледам Я409 не е по малко.

Такива гуми виждах преди около месец в магазина на Метропол до Балканстар. Цената беше по спомен 140 лв. за брой заедно с вътрешната. Направиха ми впечатление тогава. На пипане са доста по меки от 192, но това което неми хареса е че видимо бяха по-широки но доста по-ниски /поне тези дето бяха в магазина/, което за мен не е никакво предимство. Не им обърнах повече внимание щото съм с 4 чисто нови 192-ки.
                Другото място където съм виждал такива гуми е в Плевен. До склада на Карбон има склад на фирма която внася руски гуми. Одавна съм ги виждал там, но после несъм и гледал. Ако ви трябва телефон на фирмата, предполагам от Карбон няма да им е проблем да го вземат.
                Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов Преглед на мнение
                  Всичко друго включително и Тракторни ми харесват, само не говорете за Руски. Просто се притеснявам, че Руснака не може да прави Гуми.
                  Може и да е крайно мнението ми, но така мисля.
                  Той и коли толкова прави, ама тук не говорим за коли, нали?

Коментар

колега ти сигурно такива си видял ама те са 235х75х15
                    Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от pelivano Преглед на мнение
                      Май да

Коментар

Първоначално публикуван от Sasho74 Преглед на мнение

Не си ли съгласен за Руските гумииии.

Иначе ме закова признавам ти.
                        LZ1VMH

Коментар

Първоначално публикуван от Sasho74 Преглед на мнение
                          не се оплаквай ништо им нема на (ужаските)

Коментар

Това е я-569 (медвед).
                            Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

не се оплаквай ништо им нема на (ужаските)
                              Хич не се и оплаквам. Ужаската си е супер машина, но за мен тя не е автомобил. По-скоро е военна машина. Нали все пак основното и предназначение е за армията.
                              Колкото до руските гуми, моето мнение е че за леки автомобили колегата GOLDY е прав. Ако говорим за специализирани гуми за селскостопански машини, строителни машини, военни машини и УАЗ-и, руските гуми си вършат добре работата на половин цена. Не подценявайте руската инженерна и техническа мисъл. Е верно че не е немската техническа мисъл, но изпратиха хора в космоса със собствени сили, ракети и апаратура. Като се замисля май само три са държавите с такива постижения.

п.п Извинете за отклонението

Коментар

И на цена не го докарват.
                                LZ1VMH

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X