Колеги имам нужда от съвет,досега съм нямал проблеми с Патриота,но от скоро се получава едно тресене или вибрации,когато изключа от скорост и то само между 70 и 90 км/час.Като включа на скорост изчезва,от фирмата вносител ми казаха че трябва да сменя задния кардан разбира се при тях,но ако проблема е в кардана няма ли да тресе постоянно?Има и висящ лагер възможно ли да е от него?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем с кардана на ПАТРИОТ
Свий
X
-
До: Проблем с кардана на ПАТРИОТ
Първоначално публикуван от military extreme Преглед на мнениеКолеги имам нужда от съвет,досега съм нямал проблеми с Патриота,но от скоро се получава едно тресене или вибрации,когато изключа от скорост и то само между 70 и 90 км/час.Като включа на скорост изчезва,от фирмата вносител ми казаха че трябва да сменя задния кардан разбира се при тях,но ако проблема е в кардана няма ли да тресе постоянно?Има и висящ лагер възможно ли да е от него?"Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
-
Първоначално публикуван от jimmy Преглед на мнениеАми сменете си го с цял кардан без лагер от Симбир и ще забравите за проблемите.
Тоя лагер така може да се счупи, че да ви покриви карданите.....и почват едни мъки....Мислим да сменим УАЗа
"Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
-
Всъщност не съм сигурен дали е Симбир или там какво беше, но аз си бях поръчал такъв за моя Патриот. После смених Патриота и не стигнах до там, но знам, че решава проблема. Така пише и по руските форуми.
Смяната на УАЗа винаги е вариант също.
Коментар
-
Колега не съм запознат с конструкцията на кардана на патриота, но по принцип почне ле да тресе кардан на определена скорост 60-90 км това означава ,че карето си е заминало.Първо заминава задното след това и предното ,ако не се смени навреме заминава предния лагер на задния диференциал.
Коментар
-
Възможно е да се смени с цял кардан без промопора.
Не знам кой вариант е по добър за УАЗа.
Но УАЗ-3153 го има и в двата варианта.
Много от собствениците на УАЗ в Русия сменят кардана.
В България не изпробван този вариант на УАЗ-3163.
Мисля че, карданна го имаме наличен. Трябва да се провери.only 4 x 4,sim AWD
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар