Имам стахотен проблем?????
На Уаз-ката ми, по необясними причини на ниското напрежение става нещо,което води до "адски" силен ток /така мисля/ и ми топи чукчето и наковалнята. За около 25 минути работа почват да пушат и край.
Смених кондензатор, всичките налични у мен бубини /8 бр, СССР,ГДР, НРБ/наличността обхваща диапазон от 6-9АЧ. Разлика няма, искра като електрожен. Между временно слагам 2 бр, различни, транзисторни запалвания /1.автоелектроника Пловдив, 2.???? Г.Делчев-ско/. Когато ги вържа искрата изчезва безследно
. Пловдивското го сложих от Нивата работещо -гаранция, другото го купих ново. Обадих се и на двамата производители обясних ситуацията, казаха че ги връзвам правилно, не били претенциозни към бубини но проблема е необясним . Остава да изгарят с първото подаване на контакт, проблема не е в сврързването имат хубави схеми а иаз имам сравнително добри познания по по ел.техника
.
Много ще съм благодарен ако има някой, който да даде мнение по въпроса.
На Уаз-ката ми, по необясними причини на ниското напрежение става нещо,което води до "адски" силен ток /така мисля/ и ми топи чукчето и наковалнята. За около 25 минути работа почват да пушат и край.
Смених кондензатор, всичките налични у мен бубини /8 бр, СССР,ГДР, НРБ/наличността обхваща диапазон от 6-9АЧ. Разлика няма, искра като електрожен. Между временно слагам 2 бр, различни, транзисторни запалвания /1.автоелектроника Пловдив, 2.???? Г.Делчев-ско/. Когато ги вържа искрата изчезва безследно

Много ще съм благодарен ако има някой, който да даде мнение по въпроса.
Коментар