Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Шенкели на УаЗ 469

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от Стефан
    Уф, сега ще търся. А ако няма?
    Не е спешно сега. През уикенда трудно ще ги преведем. Ако няма, тогава в евро. В рубли нямам как. Абе Вие уговорете пратката, превода лесно. 3-4 дена макс и парите са там.

Коментар

Преди година монтирах тези с сачмата за 2000 км всичко е за смена . Ще пробвам и тези с коносния лагер те са подобни като на Тойота и накрая ще сложа май старите с втулките.

Коментар

Ако си купиш ментета сигурно ще ги сменяш. Сергеевите на времето ги тестваха няколкостотин души във всякакви условия, и абсурдни. Най-трудно беше да накараш хората после да ги свалят за да ги разгледат, никой не ще да сваля работещи чаркове) И до сега никой не знае как да ги счупи.

Коментар

Купих от Пламен Маринов Плевен но явно са от някой Колхоз.

Коментар

Трябва да са в такава опаковка:

Въпросът е от къде ги е купил той.

Коментар

Сигорен съм че са руски а не съветцки.

Коментар

)) По съветско време изобщо не е имало такива. Това е частна разработка на Сергей Викторович от Уляновск, града на УАЗовете, и другари, и негово частно производство. Зад това производство човекът стои не само с морала пред приятелите си, а и с фирмата си. И отговаря за качеството. Всички ментета по света са незакалени хлопащи подражания на неговото изделие. Това изобщо го има от няколко години. Три ли, колко минаха, ...

Коментар

В събота отидох да взема пластини за регулирането. Обиколих 3-4 магазина нямали... Запалих Жигулата и на ботевградското там най дебелата беше 0.25 и са по левче. Взех 10тина дебели и 5 по тънки като си правя сметка и за четирите шенкела... Да ама сложих 10 само за едното колело, пък после като намерих една ламарина... пробих отворите, стана бомба (домашно производство)... Моста още не съм го качвал но като го сложа ще ви кажа за разликите и моите впечетления
                  Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

В събота отидох да взема пластини за регулирането. Обиколих 3-4 магазина нямали... Запалих Жигулата и на ботевградското там най дебелата беше 0.25 и са по левче. Взех 10тина дебели и 5 по тънки като си правя сметка и за четирите шенкела... Да ама сложих 10 само за едното колело, пък после като намерих една ламарина... пробих отворите, стана бомба (домашно производство)... Моста още не съм го качвал но като го сложа ще ви кажа за разликите и моите впечетления

Коментар

Коментар

Извинявайте за повторвнията ама бъгяса интернета
                        Сори

Коментар

Те изобщо са две дебелини. Тънките бяха май 0,15.
                          Като събереш от тия дето си ги рязал сам пакетите за отгоре и отдолу, провери дали са еднакво дебели. Ако не са ще ти изяде гумата. Така се регулира развала на предницата на УАЗа.
                          Аз па нямам ни една((( Дайте за мостра да видим колко ще излезе да нарежат лазерджиите.

Коментар

А, него разглабям пак, а ако го правя-тогава (дано не се налага скоро). В 7часа затворих гаража че ми писна, измих че бях станал.. абе без думи- до ушите, и викам чакай да видя какво се коментира в форума. Утре сигурно ще го боядисаме и може да кача няколко снимки тия дена...
                            С амо за моста ме притесняват полуаските (на доизживяване са), но нямах пари да ги цменя. Само информативно да ми кажете колко вървят по магазините

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X