Джипката си беше хубава , но когато дявола си няма работа .....
Реших , че трябва да имам такъв екземпляр в автентичен вид , или поне близо до него. Тъкмо реших че есента ще имом бол свободно време , започнах и дотук... Не било писано да я свърша скоро.
Но , "по-малко и с хлебец" , както казваше един.
Пък и на бързам , и без това няма да се кара.Имам си друга за каране.
Като я завърша ще я увия в целофан и ще я кача отгоре на гаража. Да са фукам

Започна се така..

След мнооого търкане , чистене , шкурене , грунд и автоемайл ,заприлича що годе на нещо.

На ред са дреболиите по окачването ..

ресьорите...

мостовете..

и , това е засега.
Плановете са големи , ентусиазиран съм като партиен секретар на отчетно-изборно събрание , но да видим.. Едно е сигурно , ще продължи дълго и ще боли.
ПП Много е важно да имаш нещо пухкаво наоколо , от което час по час да бършеш мърлявите си ръце

Реших , че трябва да имам такъв екземпляр в автентичен вид , или поне близо до него. Тъкмо реших че есента ще имом бол свободно време , започнах и дотук... Не било писано да я свърша скоро.
Но , "по-малко и с хлебец" , както казваше един.
Пък и на бързам , и без това няма да се кара.Имам си друга за каране.
Като я завърша ще я увия в целофан и ще я кача отгоре на гаража. Да са фукам

Започна се така..
След мнооого търкане , чистене , шкурене , грунд и автоемайл ,заприлича що годе на нещо.
На ред са дреболиите по окачването ..
ресьорите...
мостовете..
и , това е засега.
Плановете са големи , ентусиазиран съм като партиен секретар на отчетно-изборно събрание , но да видим.. Едно е сигурно , ще продължи дълго и ще боли.

ПП Много е важно да имаш нещо пухкаво наоколо , от което час по час да бършеш мърлявите си ръце

Коментар