Обява

Свий
Няма добавени обяви.

проблем със съединителя

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• проблем със съединителя

ония ден ходих да се повозя малко и на едно стъмно баирче ми се наложи да вкюча бавните и и сложих 2-ра бавна имаше моштност да минем на 3-та но точно преди да излезна горе почна съединителя да ми натриша и се нервирах...на равно като тръгнем ного леко натриша ... та въпроса ми е ако има шайби за подложка и ги махнем да ли ште има ефект ими да скасим штангата
    Ако няма каде да отидеш , ела на себеси

До: проблем със съединителя

Ивинявам се за офтопика, понеже не мога да дам съвет по конкретния проблем, но съм любопитен какво точно означава "...съединителя да ми натриша..."

Явно е нещо строго специфично за УАЗ-ките.
    БИО пчелен мед и пчелни продукти
    0888 66 59 73

Коментар

Първоначално публикуван от inp Преглед на мнение
      Ивинявам се за офтопика, понеже не мога да дам съвет по конкретния проблем, но съм любопитен какво точно означава "...съединителя да ми натриша..."

Явно е нещо строго специфично за УАЗ-ките.
      Когато човек говори истината - не се налага да лъже!

Коментар

като потеглиш и по време на движение под висок наклон да се тресе цялата кола

Коментар

преди малко се измих... имаше подложени шаиби 1мм и ги свалих...и удължих штангата до край но трудно включна

Коментар

Ако,имаш шайби за подложка,махай ги и пак ще трябва да регулираш щангата.Ако проблема не изчезне,готви се за смяна на съединител.

Коментар

шаибите ги махнах и штангата я удалжих до край сега не тресе но малко по трудно вкючва

Коментар

Те затова се слагат ,щото на щангата,не достига хода,покарай малко или сложи по-тънки шайби.

Коментар

Първоначално публикуван от pelivano Преглед на мнение
                  ония ден ходих да се повозя малко и на едно стъмно баирче ми се наложи да вкюча бавните и и сложих 2-ра бавна имаше моштност да минем на 3-та но точно преди да излезна горе почна съединителя да ми натриша и се нервирах...на равно като тръгнем ного леко натриша ... та въпроса ми е ако има шайби за подложка и ги махнем да ли ште има ефект ими да скасим штангата
                  като потеглиш и по време на движение под висок наклон да се тресе цялата кола
                  преди малко се измих... имаше подложени шаиби 1мм и ги свалих...и удължих штангата до край но трудно включна
                  шаибите ги махнах и штангата я удалжих до край сега не тресе но малко по трудно вкючва

пеливано, поне малко се старай да пишеш като хората бе пич... хептен през през просото си го подкарал.
                  Все пак комуникираш с хора, не с животни.
                  Имай малко уважение към другите.
                  Всички сме от различни крайща и дай сега да праскаме диалектно до край, така ли. В училище се учи писане на книжовен български - вервам ходил си и ти като нас...
                  Неприятно е за четене, не за друго.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро XR 600 Преглед на мнение
                    книжовен български - вервам ходил си и ти като нас...
                    .

Ти май се ядоса и почна да бъркаш и ти правописа
                    Луд умора нема,само се поти!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Tsvetan Преглед на мнение
                      Ти май се ядоса и почна да бъркаш и ти правописа
                      Вервайте ми! - каза царя през 2001 и стана мода

Шегата на страна. Не става въпрос да си следим запетайките и тем подобни глупости... Вервам схванахте какво имам предвид

А сега, ако мине и модератор с гумичката ще стане най-добре...

Коментар

Епа гледам,че ти си модератор вече,трябва да си ЛОШ Давай смело
                        Последно редактирано от Tsvetan; 12-09-08, 09:06.
                        Луд умора нема,само се поти!!!

Коментар

Имам същия проблем с НИВАта, много дразнещо. При мен обаче е малко по различно - като тръгвам от 1ва бърза дори и под малък наклон тресе. На горните предавки не се забелязва без значение бавни или бързи. Моя е сменян целия комплект преди 6-7000 км, ама знае ли човек...Руска му работа. Май ще трябва нов съединител и този път по-качествен.

Коментар

Първоначално публикуван от jkolarov Преглед на мнение
                            Имам същия проблем с НИВАта, много дразнещо. При мен обаче е малко по различно - като тръгвам от 1ва бърза дори и под малък наклон тресе. На горните предавки не се забелязва без значение бавни или бързи. Моя е сменян целия комплект преди 6-7000 км, ама знае ли човек...Руска му работа. Май ще трябва нов съединител и този път по-качествен.
                            и при мене беше съштото ,но като свалих шайбите се оправи и сега малко по трудно включва 1 и задна но не тресе

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X