Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Двигател от Мерцедес 123 2.4Д за УАЗ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Двигател от Мерцедес 123 2.4Д за УАЗ?

Един такъв Мерцедес ми стои от 4 години. Наскоро реших да го продавам, но един от мераклиите да купи двигателя спомена, че масово ги слагали на УАЗ-ки На момента реших да не го продавам! Та въпроса ми е - вярно ли е това? Трудно ли става? Добре ли става? Моля, помагайте!

При всички положения трябва да местиш опорите. Или трябва да правиш камбана към скоростите на УАЗа, или да използваш неговите си скорости и РК от Газ-69. Хидравликата трябва да я обърнеш на 180 градуса.
    Мене ако питаш, бързоходният дизел си е бързоходен. Силовият агрегат от лека кола не е върха на сладоледа за джип.

Коментар

привет

здрасти,един колега си беше монтирал нещо такова преди няколко години,помня само че правиха фланец за кутията,но другата седмица ще го попитам и ще ти кажа.
      Сузуки Самурай-старт от скрапа
      0885192667

Коментар

Опааааааааа май обърках форума! Моля модераторите да прехвърлят темата в Технологии, теория, направи си сам, конструкции! Извинявам се!

Коментар

Това е вярно става за Уаз щях да купувам Уазка с такъв двигател но не спазарих добра цена заради двигателя, търсеха и много пари за Уазка.

Коментар

Ами на мен така или иначе ми стои цял Мерцедес.........а двигателя беше отличен! Смятам, че купе за УАЗ ще се намери евтино така, че може да стане офроуд за "леките" съботно-неделни разходки

Коментар

Първоначално публикуван от disem
              Ами на мен така или иначе ми стои цял Мерцедес.........а двигателя беше отличен! Смятам, че купе за УАЗ ще се намери евтино така, че може да стане офроуд за "леките" съботно-неделни разходки
              На теб ти трябва Уазка без двигател само с купе няма да стане това със съботно неделните разходки. Виж във форума продаваха купе за Уаз

Коментар

Уаз-ка ще купувам като ме убедите, че двигатела ще стане! А скоростите?

Коментар

Хаиде де Давайте акъл! Аз останах с впечатлението, че много хора тук разбират от УАЗ и по-скоро от тунинговането им

Коментар

Има много писано по въпроса вече. Не виждам смисъл отново да се пише. Вижте старите теми и ако не намерите това което търсите питайте...
                    VPetrov.photography

Коментар

Аз съм пас...ако ще правя нещо с УАЗ, то ще е да му сложа V8 от Газ 53...
                      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Аз мисля че няма да стане като се имат предвид характеристиките на тоя мотор. По спомен 72кс. Имам такъв но 300D петак даже е цяла кола но мисля че и той е неподходящ. С две думи много са тежки и с много малка мощност.
                        http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

със сигорност става. аз имам една такава в двора, направена на каравана. http://www.venci_na.street.bg продава се!
                          Път е мястото, през което възнамерявам да премина!
                          0884837709
                          0878383528

Коментар

Първоначално публикуван от ves1
                            със сигорност става. аз имам една такава в двора, направена на каравана. http://www.venci_na.street.bg продава се!
                            УжОс... За хора с мнооого здрави нерви...
                            Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Направо ме разби!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X