Един такъв Мерцедес ми стои от 4 години. Наскоро реших да го продавам, но един от мераклиите да купи двигателя спомена, че масово ги слагали на УАЗ-ки
На момента реших да не го продавам! Та въпроса ми е - вярно ли е това? Трудно ли става? Добре ли става? Моля, помагайте!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Двигател от Мерцедес 123 2.4Д за УАЗ?
Свий
X
-
При всички положения трябва да местиш опорите. Или трябва да правиш камбана към скоростите на УАЗа, или да използваш неговите си скорости и РК от Газ-69. Хидравликата трябва да я обърнеш на 180 градуса.
Мене ако питаш, бързоходният дизел си е бързоходен. Силовият агрегат от лека кола не е върха на сладоледа за джип.
-
На теб ти трябва Уазка без двигател само с купе няма да стане това със съботно неделните разходки. Виж във форума продаваха купе за УазПървоначално публикуван от disemАми на мен така или иначе ми стои цял Мерцедес.........а двигателя беше отличен! Смятам, че купе за УАЗ ще се намери евтино така, че може да стане офроуд за "леките"
съботно-неделни разходки
Коментар
-
Аз съм пас...ако ще правя нещо с УАЗ, то ще е да му сложа V8 от Газ 53...
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
със сигорност става. аз имам една такава в двора, направена на каравана. http://www.venci_na.street.bg продава се!Път е мястото, през което възнамерявам да премина!
0884837709
0878383528
Коментар
-
УжОс... За хора с мнооого здрави нерви...Първоначално публикуван от ves1със сигорност става. аз имам една такава в двора, направена на каравана. http://www.venci_na.street.bg продава се!Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
А скоростите?
Коментар