Здравейте колеги имам един въпрос. преди време беше пусната тема за едни уаз-ки на търг в Русе (гранична полиция) , но ве4е е заключена та питането ми е може ли някак да ги видя тези снимки? Благодаря ви предварително.

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Въпрос за УАЗ 469

Свий

X
- 

До: Въпрос за УАЗ 469

Oтново благодаря, на каква цена трябва да се купят в такова състояние за да има смисъл.тъй като не съм много запознат като цяло.и колко ще струва да се постегне(боя,интериор) или ако се е писало преди да ме ориентирате към правилната тема.
 Коментар
- 

До: Въпрос за УАЗ 469

Това са въпроси с повишена трудност. Всеки си прави Уаз-а според възможностите ( и финансови и технически).Първоначално публикуван от zlostar Преглед на мнениеOтново благодаря, на каква цена трябва да се купят в такова състояние за да има смисъл.тъй като не съм много запознат като цяло.и колко ще струва да се постегне(боя,интериор) или ако се е писало преди да ме ориентирате към правилната тема.
 Има няколко теми за възстановяването на Уаз. Едната е :
 http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=31635

И има доста теми за конкеретни проблеми. Ако имаш конкретни въпроси - питай и всеки ще се опита да ти помогне.Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
 NULLA TENACI INVIA EST VIA
 Коментар
Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

имам интерес да купя две,затова исках да ги видя.но незнам дали си заслужава.Не бих отказал съвет
 имам интерес да купя две,затова исках да ги видя.но незнам дали си заслужава.Не бих отказал съвет 

Коментар