Момчета ще слагам блокажи от бтр реших се вече та кажете на обикновенни те мостове ли да ги монтирам или на волгови и колко издържат преди да се счупят или износят кякво се износва абе всичко което знаете
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
колко издържа БТР-ския блокаж
Свий
X
-
До: колко издържа БТР-ския блокаж
Преди няколко месеца разглобявах за реглаж диференциала на колега от форума който е сложен преди 3 години и блокажа изглеждаше като новИма случай когато издържа и само една разходка
Всичко зависи от водача на УАЗа
ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318
-
Предлагат ми БТРски касети на цена от 200 лева и се чудя дали да се набутам,когато бяха по 100 120 не си взех та сега от скъпотоама ако са на свършване вече да се запася,че внос от русия не вярвам да стане някога.
Коментар
-
Първоначално публикуван от ЛЕНИН Преглед на мнениеПредлагат ми БТРски касети на цена от 200 лева и се чудя дали да се набутам,когато бяха по 100 120 не си взех та сега от скъпотоама ако са на свършване вече да се запася,че внос от русия не вярвам да стане някога.
Коментар
-
Издържат доста,много малко колеги карат колкото мен,карам почти всеки ден в гората/без празници и когато и двата джипа са счупени/и за сега вече две години държат без проблемно.Ако караш на разходки ,събота и неделя,слагай смело,проблем едвали ще възникне при правилна експлоатация.
Коментар
-
Обадих се на човека ама май няма да стане работата,защото първо има само две и второ иска да ги продаде с джипа.Щели да идват някакви купувачи които не ги искали и тогава ще стане далаверата.Ще звънна след ден два пак и ако имам късмет ще ги взема и двата пък после ще видим.Между другото много скъпи станали тези уазки не е истина направо този го продават за 2500 лева а е пълна трагедия,трябва да коригирам цената на моя видяло се е.
Коментар
-
Първоначално публикуван от ЛЕНИН Преглед на мнениеОбадих се на човека ама май няма да стане работата,защото първо има само две и второ иска да ги продаде с джипа.Щели да идват някакви купувачи които не ги искали и тогава ще стане далаверата.Ще звънна след ден два пак и ако имам късмет ще ги взема и двата пък после ще видим.Между другото много скъпи станали тези уазки не е истина направо този го продават за 2500 лева а е пълна трагедия,трябва да коригирам цената на моя видяло се е.
Коментар
-
проблем едвали ще възникне при правилна експлоатация.
золотые слова. спорт не дает ресурс и гарантия НИ НА ЧТО.
в БТР-60 ресурс дифференциал до 200.000 км. потому что их меняли при ремонте только 10%, а БТР ремонтировали капитально 4 раза через каждые 50.000км.
аз добавлю масло хорошее.не убивайтесь так,дамочка! вы так не убьётесь!
Коментар
-
Първоначално публикуван от п-к A.Moralez Преглед на мнениеаз добавлю масло хорошее.
От тригодишната експлоатация на БТР-ски блокажи забелязах следното:
с хубаво масло- диференциала не се чува, но блокажа не "хваща" толкова добре
с нигрол-диференциала е по-шумен(като загрее), но блокажа зацепва по-добре
И в двата случая говоря за наблюдения при тежко диагонално провисване, когато джипа на практика е стъпил на две гуми.
В момента съм пред дилема с какво масло да карамГаз69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Георги Василев Преглед на мнениеКакво масло използвате полковник?
И в двата случая говоря за наблюдения при тежко диагонално провисване, когато джипа на практика е стъпил на две гуми.
В момента съм пред дилема с какво масло да карам
Коментар
-
Първоначално публикуван от Георги Василев Преглед на мнениеКакво масло използвате полковник?
В момента съм пред дилема с какво масло да карам
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар