Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Блокажи от БТР

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Блокажи от бтр

Ще минеш и без блокаж.Преди когато още нямаше блокировки ,пак се караше през зимата.

Коментар

Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнение
      Ще минеш и без блокаж.Преди когато още нямаше блокировки ,пак се караше през зимата.
      Така е но с Блокажите ми е по интересно че, аз не карам по пътя........
      Последно редактирано от Pursie; 23-11-08, 14:46.

Коментар

Ей верно ли? Ние тия с блокажите у гора не влизаме
        Луд умора нема,само се поти!!!

Коментар

+100.

Коментар

Спамите !!!!!!! Просто Търся Блокажи НО АКО СТЕ МНОГО УБЕДЕНИ ЧЕ БЕЗ БЛОКАЖИ ВЪРВИТЕ ПОВЕЧЕ- НЕ ПО ПЪТЯ ЗАПОВЯДАИТЕ ДА ПОКАРАМЕ НО НЕ ПО ПЪТЯ .........!!! Аиде лек ден аз отивам по деретата
            Последно редактирано от Pursie; 23-11-08, 14:48.

Коментар

Първоначално публикуван от speisi Преглед на мнение
              Спамите !!!!!!! Просто Търся Блокажи НО АКО СТЕ МНОГО УБЕДЕНИ ЧЕ БЕЗ БЛОКАЖИ ВЪРВИТЕ ПОВЕЧЕ- НЕ ПО ПЪТЯ ЗАПОВЯДАИТЕ ДА ПОКАРАМЕ НО НЕ ПО ПЪТЯ .........!!! Аиде лек ден аз отивам по деретата
              Колега успокой малко тона. Тук всички караме извън пътя. Аз в момента съм без блокажи, но се спрявам добре. Въпрос на практика и навици.
              Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
              NULLA TENACI INVIA EST VIA

Коментар

Първоначално публикуван от Pursie Преглед на мнение
                Колега успокой малко тона. Тук всички караме извън пътя. Аз в момента съм без блокажи, но се спрявам добре. Въпрос на практика и навици.
                Аз колега съм спокоен, спокоен е и тонът ми. Да по принцип всички си мислим, че караме извън пътя. Що се касае за практиката ми-малка е, едва от 1989 година си купих собствен джип, а стажът 2 пъти в седмицата и от тази ми практика и този стаж, стигнах до извода, че без блокажи не трябва да излизаш извън пътя.
                Просто си търся блокажи, но явно не тук е мястото където мога да ги намеря или да получа нужната информация.
                Тонът ми е спокоен, пожелавам ви приятна вечер.

Коментар

Аз колега съм спокоен, спокоен е и тонът ми. Да по принцип всички си мислим, че караме извън пътя. Що се касае за практиката ми-малка е, едва от 1989 година си купих собствен джип, а стажът 2 пъти в седмицата и от тази ми практика и този стаж, стигнах до извода, че без блокажи не трябва да излизаш извън пътя.
                  Просто си търся блокажи, но явно не тук е мястото където мога да ги намеря или да получа нужната информация.
                  Тонът ми е спокоен, пожелавам ви приятна вечер.
                  ЕЕЕ моят опит не е толкова голям. Уаза ми показва само 66 000 км, повечето от тях извън пътя.
                  Но се замисли дали Уаза има фабрично блокажи? Аз лично не съм противник на блокажите. До скоро карах със Кфайвове. Сега си чакам новите ( отново такива). Не съм почитател на бтр-ските, защото трошат доста неща след себе се.
                  А личното ми мнение, е тук можеш да получиш доста информация, стига да попиташ както трябва.

Коментар

Ако не знаете да поясня, когато се пише с главни букви в изреченията знам че се едно "викаш", за това колегата е направил забележка според мен.

А невяравам от 89г да си карал джипа само по асвалт до перди няколко години когато излязоха масово БТРските касети...

А от мойта практика по важно е задкормилното, двигателя, гумите и лебедката от колкото блокажите, не казвам че са - , но това мисля аз

Ако мислиш че тука не е мястото да получиш информация, поне кажи и ние да знаеме каде е правилното

На Уаза мястото му е в гората, Поздрави
                    Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

Колеги човека просто си търси блокажи,дано намери че и да каже че и на мен ми трябват два
                      Тонът ми е спокоен, пожелавам ви приятна вечер.[/quote]
                      0885 297985,мтел-Радо
                      0876 556870,виваком като домашен

Коментар

Бетерови касети от много време няма на пазара.Ако се намерят от някъде ще са много скъпи или от частно лице.Моето мнение че едни гуми с по-агресивен граифер вършат по-хубава работа от блокажи.Наистина варианта с блокировки и хубави гуми е за предпочитане,но както се казва -в гладно време и гаргата е дивеч.

Коментар

И с блокажи БТР-ски , и без голяма разлика не съм устил в проходимостта на Уазката

Вярно помагат, но специфични места,лошото е че точно на тези места можеш да счупиш нещо рано му и не на място

Гумите са мнооого важно нещо, а и БТР-те дори и те отпадат при яко изкантарване, когато една или две гуми са във въздуха

Тонът ми е веселяшки и много позитивен
                          sigpic УАЗ-452

Коментар

Първоначално публикуван от Pursie Преглед на мнение
                            ЕЕЕ моят опит не е толкова голям. Уаза ми показва само 66 000 км, повечето от тях извън пътя.
                            Но се замисли дали Уаза има фабрично блокажи? Аз лично не съм противник на блокажите. До скоро карах със Кфайвове. Сега си чакам новите ( отново такива). Не съм почитател на бтр-ските, защото трошат доста неща след себе се.
                            А личното ми мнение, е тук можеш да получиш доста информация, стига да попиташ както трябва.
                            o.k тези "Кфайвове" намират ли се ....?

Коментар

и Аз имам нужда от една Бетеерска Касета ако някои има в пове4е да пи6е Потро6их 2бр един преден Диф и една полуоска-задна Барабар с Блокажа.....Или от къде да си купя...
                              Колега ако не си намерил касета от БТР се обади на 0887969052 това е Йонко 68 от форума мисля че има 2 бройки
                              ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
                              Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

o.k тези "Кфайвове" намират ли се ....?
                                Аз лично си ги поръчах от Русия и дойдоха със страшни мъки...
                                И втората поръчка също пристига ного бавно. Иначе ги има по сайтовете из руския интернет. По принцип спора какви да са блокажите за Уаз е много голям и в края на крайщата всеки решава сам, на базата за какво ползва джипа си

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X