Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Блокажи от БТР

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Блокажи от бтр

Благодаря на Всички за Информацията маи за сега ще си караме без касета.

Коментар

Първоначално публикуван от Pursie Преглед на мнение
      Аз лично си ги поръчах от Русия и дойдоха със страшни мъки...
      И втората поръчка също пристига ного бавно. Иначе ги има по сайтовете из руския интернет. По принцип спора какви да са блокажите за Уаз е много голям и в края на крайщата всеки решава сам, на базата за какво ползва джипа си
      Колега, ако не ти представлява проблем дай линк на страницата от която си ги поръчал и ако не е тайна колко са разходите за доставка. Аз говорих с една фирма (линка, който съм сложил по-горе), която има блокажи - излизат около 900 лева + около 380 лева транспорт по ТНТ. Малко скъпичко ми идва . Ето защо ако някой знае друга опция (за ръчни/принудителни блокажи) моля, нека сподели!

Коментар

Не съм ги купил от интернет магазин, а от офлайн такъв. Един познат ги праща от Сибир... .
        Нека да пристигне поредната пратка и ако всичко е наред, ще питам човека там дали може да прати още няколко компекта. Но цената е горе-долу толкова
        Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
        NULLA TENACI INVIA EST VIA

Коментар

Аз цената ще я преглътна ако съм сигурен в продавача. Ще ми е интересно да видя резултата като пристигнат и евентуално ако можем да организиране доставка.

Коментар

А пряко вчечатление от УАЗовите LSD касети някой има ли. Бях се засилил за БТРски, но като позачетох се отказах. При УАЗовите има ли последващи прблемие - чупене на полуоски и пр. Става въпрос за граждански мостове на 469

Коментар

Всичко е относително.Аз наскоро чупих корона и пиньон но шпера остана здрав.

Коментар

По горе колега го е казал добри гуми и добър шофьор .Другото е от Лукавия И има едно нещо което се казва УСЕТ и се добива след дългооооо пеша ходене да търсиш кой да те извадиПоздрави
                К мирной жизни не пригоден.
                Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X