Колеги някъде по форума четох че се слага резервоар от трабант и се махат оригиналните,но не намерих темата,който може да ме ориентира ако има пък и снимки още по добре.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Един въпрос относно резервоарите
Свий
X
-
Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
NULLA TENACI INVIA EST VIA
-
До: един ? за уаз 469
Интересно ми е казанчето до резервара за какво служи?
Резервар става добре от пожарогасител, 5-7 кг. монтиран от лявата страна на радиатора. Върху пожарогасителя се слага гресиорка за да дърпа въздух през нея."Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди
Коментар
-
Първоначално публикуван от kra_kra Преглед на мнениеИнтересно ми е казанчето до резервара за какво служи
Коментар
-
Първоначално публикуван от Митко/fulda/ Преглед на мнениеЗа хидравлична течност . Гледам са подготвили и мястото за помпата ...Луд умора нема,само се поти!!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от мурселин Преглед на мнениеЦецо моя не е същият а е като на голди(по голям),за съжаление трябва да е под предния капак отзад мястото ми е нужно
Сложихме го от ляво, защото от другата страна е по- топло от колекторите
Хидравликата се надявам вече да е на линия не загрява толкова, може да се пипа помпата, ама сега трябва пак да се преправя за 402тоСлучайни хора УАЗ не карат
Коментар
-
Първоначално публикуван от мурселин Преглед на мнениеЦецо моя не е същият а е като на голди(по голям),за съжаление трябва да е под предния капак отзад мястото ми е нужноЛуд умора нема,само се поти!!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Pursie Преглед на мнениеи резервоара е същият
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар