Обява

Свий
Няма добавени обяви.

До всички собственици на УАЗ или... Барабар Петко с мъжете

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: До всички собственици на УАЗ или... Барабар Петко с мъжете

Първоначално публикуван от biser_kulinov Преглед на мнение
    Аз съм от Свищо. На Дунава има места и да се окаляме, да хапнем, да пийнем и децата къде да играят.Само да не съвпадат датите със състезанията.
    При всички случай ще се съобразим с календара.
    LZ1GYY
    0898 436 956

Коментар

Ако искате направете го на 20-23.09 в Лазарово( или някъде в региона- Ябланица, Луковит..). Хем който иска може да се "пусне" на състезанието.
      Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Василев Преглед на мнение
        Ако искате направете го на 20-23.09 в Лазарово( или някъде в региона- Ябланица, Луковит..). Хем който иска може да се "пусне" на състезанието.
        Благодаря за предложението! Мислех по този въпрос. Има и добри и лоши страни. Хубавото е, че така и така ще идваме на Лазарово. (ако не ни мине котка път може и да се "пуснем." ) Един от проблемите е, че има хора, на чието присъствие много държим и които са заети с организация или участие в състезанието. Другото е, че 3 в 1 не винаги е добра комбинация и затова не ми се иска да сливаме мероприятията. Виж ако си организираме двудневен поход по черно и като кулминация да цъфнем на състезанието вече е друго нещо, но негативите пак си остават...
        LZ1GYY
        0898 436 956

Коментар

Първоначално публикуван от gere Преглед на мнение
          Аз съм за! На Леденика определено е хубаво. А и там, както казва Иван, ще сме в свои води. Щеше да е хубаво обаче, ако говорим за национална среща, да го направим някъде в централна България, за да е по удобно и на колегите от източната част на страната. Сега автоматично повечето от тях ще отпаднат. Но това лесно може да го променим при наличие на достатъчно желаещи за сбирката. За мен няма проблем да е през август, но това е месеца на отпуските и почивките, много хора ще хукнат към морето и чужбина и има голяма вероятност нищо да не стане. Малко ме притеснява и близостта до националния оффроуд събор, през септември. Може пък през август да направим малка регионална репетиция за ГОЛЕМИЯ УАЗ СЪБОР. Споделяйте свободно мнения и предложения по въпроса.
          Давайте предложения
          ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
          Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Копривщица- х.Бунтовна.
            Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Василев Преглед на мнение
              Копривщица- х.Бунтовна.
              Ей тука отцели десяткята! Подкрепям с две ръце! Мястото е много подходящо! И като местоположение и като възможности за каране. Има къде да се съберем и за пържолите. Като база - никакви грижи. Имаме верен приятел от форума - Jango с прекрасен хотел там! Има си всичко необходимо, а за палачинките легенди се разказват! Който иска може и на палатка!
              Според мен е добре да се спретнем по скоро- до месец примерно, че после едни морета, едни състезания и нищо няма да стане, а и нали ще ходим на Леденика през есента.
              Казвайте да резервираме по-отрано!
              Записвам се пръв!
              LZ1GYY
              0898 436 956

Коментар

Извинявам се че ще попиша в темата за Уаз сбирката ама Гере братле що да резервирате хотели Бунтовна е голяма хижа които искат спи там отделно до самата Бунтовна има страшна поляна Справка сбирката на Ленд Роувър Ентусиаст която правихме там преди мисля две или три години има места за палатки и купона е гарантиран,а що се отнася до Джнаговите палачинки вземете го с вас за палачинка майстор няма да сбъркате.
                ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
                тел.088четири 9едно9 4нула4
                -------------------------------------------------------

Коментар

Прав е Дявола!Що ще се забивате в градчето при положение ,че базата в х.Бунтовна е идеална,а за гората и пътища кални да не говорим.Красота ,буките шумят а кръвта ти ври.
                  Густо майна , пътят свърши !!!

Коментар

А защо да не направим сбирка на х.Васильов! Това е м/у с.Рибарица и с.Шипково. Хижата не е много голяма, но има място и за палатков лагер!! А другото е, че от там пътища много за каране така че...може и там. На Бунтовна бяхме преди две години...!
                    Там където свършва асфалта, започва моят път!! тел: 0886763494

Коментар

Не съм ходил там. Ще се радвам да посетя още едно хубаво място.
                      За мен е най-важно просто да го направим. Независимо кога и къде. И не само сега, ами дано да стане добра традиция.
                      Изненадва ме само слабата активност по темата. Като гледам много хора четат тук. Предимно Уазкаджии! Ако всеки вземе някакво отношение или даде мнение ще е по лесно... В момента не мога да разбера искат ли тия хора да се видим или само гледат сеир. До сега наистина нещата са правени по друг начин и може би повечето очакват да им се каже ето това е датата и това мястото, вие ако искате елате... Както казах по горе идеята е срещата да е неформална. Една добра разходка, скара, запивка, запознанства с хора които са от твойта кръвна група. Хубави места колкото искаш в тая страна. Желание да има...
                      Затова предлагам който има (или няма) желание да вземе участие в една такава среща да напише своето мнение, предложение и предпочитания и примерно след седмица да обобщим кои ще сме и къде ще ходим. Иначе само си пишем.
                      Поздрави!
                      LZ1GYY
                      0898 436 956

Коментар

Гере, недей да се косиш. Сигурен съм, че има много от участниците тук, които биха искали да се включат в подобно мероприятие. Аз лично също бих се включил, но не познавам никого а и не съм сигурен дали ще успея да "стегна" уазика. За това и не участвам активно в темата. Иначе идеята е страхотна.
                        БИО пчелен мед и пчелни продукти
                        0888 66 59 73

Коментар

Може ли и аз да предложа място за Сбирка.Значи миналата година през юли се качих на СедЕмте рилски езера през Самоков от някаква хижа. Не си спомням името, но ви гарантирам много лош терен и голям кеф.А на Върха егати красотата. Ако сте навити да отидем там
                          Последно редактирано от Pursie; 07-06-08, 00:05. Причина: ПРАВОПИС!!!!
                          0885 297985,мтел-Радо
                          0876 556870,виваком като домашен

Коментар

Първоначално публикуван от inp Преглед на мнение
                            Гере, недей да се косиш. Сигурен съм, че има много от участниците тук, които биха искали да се включат в подобно мероприятие. Аз лично също бих се включил, но не познавам никого а и не съм сигурен дали ще успея да "стегна" уазика. За това и не участвам активно в темата. Иначе идеята е страхотна.
                            Благодаря ти!
                            Като гледам, не са много хората които мислят като теб.
                            Какво става, колеги? Няма ли желаещи?
                            LZ1GYY
                            0898 436 956

Коментар

Уви на мен ми идва малко далечко, пък и Ужаската е в бокса.

Но успех желая на всички
                              Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
                              NULLA TENACI INVIA EST VIA

Коментар

Първоначално публикуван от Pursie Преглед на мнение
                                Уви на мен ми идва малко далечко, пък и Ужаската е в бокса.

Но успех желая на всички
                                За теб разбрахме . Този път ще извиним отсъствието, ама другия път да си на линия! Успех с ремонта!
                                LZ1GYY
                                0898 436 956

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X