До: Направа на спортно -увлекателна машина на основата на Уаз.
Тук намерих собствено ноу-хау. Трябва веднага да го запиша в патентно бюро....
Става въпрос за нанасяне на гъстото Боди с пясъкоструя.
За незнаещите ще поясна, че Бодито е гъсто и трудно за нанасяне с пистолет за обикновенна боя.
Има друг проф. инструмент, на който се завива кръгла тубичка и се пръска. Проблема е в бързото свършване на съдържанието в опаковката.
Забелязах, че между профи пищова и пясъкоструя няма разлика в външния вид, изключая големината на съдинката и съответно разликата в цената на доставния материал за пръскане.

Ефекта е поразителен.

Първата ръка беше "Цинк"
Проблема на Цинка е че не позволява да се захване боя върху него.
Страшен проблем.... доста поразпитвах докато се реша да го нанеса.

Втората ръка е специална двукомпонентна боя, подобна на смола.
Боята се нанася независимо върху какво и захваща като кора.
Тази боя ми позволи да мина с цинка като първо и тя да е покриваща и правеща основа за трета ръка.

Третата ръка е "Боди" нанесено с пясъкоструя под налягане.
Тук намерих собствено ноу-хау. Трябва веднага да го запиша в патентно бюро....
Става въпрос за нанасяне на гъстото Боди с пясъкоструя.
За незнаещите ще поясна, че Бодито е гъсто и трудно за нанасяне с пистолет за обикновенна боя.
Има друг проф. инструмент, на който се завива кръгла тубичка и се пръска. Проблема е в бързото свършване на съдържанието в опаковката.
Забелязах, че между профи пищова и пясъкоструя няма разлика в външния вид, изключая големината на съдинката и съответно разликата в цената на доставния материал за пръскане.
Ефекта е поразителен.
Първата ръка беше "Цинк"
Проблема на Цинка е че не позволява да се захване боя върху него.
Страшен проблем.... доста поразпитвах докато се реша да го нанеса.
Втората ръка е специална двукомпонентна боя, подобна на смола.
Боята се нанася независимо върху какво и захваща като кора.
Тази боя ми позволи да мина с цинка като първо и тя да е покриваща и правеща основа за трета ръка.
Третата ръка е "Боди" нанесено с пясъкоструя под налягане.
версия,за пръскане на шагрен.Това което си нарисувал,ми прилича на пистолет за пръскане на течности.Аз си купих два-единия от Мосю Бриколаж-на етикета си пише,песъкоструен пистолет,другия от Илиенци-и двата имат обща отличителна черта-маркуч за засмукване на пясъка.Слагам една снимка на ктаеца-купих го щтото имаше две "керамични"дюзи.Върши учудващо добра работа.
Коментар