Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Направа на спортно -увлекателна машина на основата на Уаз.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Направа на спортно -увлекателна машина на основата на Уаз.

Белите дробове няма да му излязат през ушите - но е доста по-страшно.
    Пясъка го вдишвате - и ви убива.

Коментар

Първоначално публикуван от jamiemirror Преглед на мнение
      Белите дробове няма да му излязат през ушите - но е доста по-страшно.
      Пясъка го вдишвате - и ви убива.

Ето още нещо ново което научих покрай проекта СУМ
      Ако ми се налойи някога да работя пак с такова нещо ще потърся и маска за уста.
      Мерси за инфото Jamiemirror.

Поздрави
      SUZUKI VITARA къса база 1.6 16V
      +359 0878 888 874
      ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА ; A1, (Rh+)

Коментар

Днес имах честта да видя на живо тази невероятна машина, изглежда много по-внушителна отколкото на снимките. Едно голямо браво за положения професионален труд! Продължавайте в същия дух.

Поздрави
        Santa Fe 2.2, 155к.с., 2009г.
        Suzuki Samurai, 1.6, Silverstone 33x10.5x15

Коментар

Колеги извинявам се за спаменето на темата обаче ми стана много интересна тази мини пясъкоструика .
          Ако може колегата GOLDУ да разясни дали сам си е изработил или се купува в готов вид .
          Никои да не се качва на камионите преди да са дошли ?

Коментар

Първоначално публикуван от VARIO Преглед на мнение
            Колеги извинявам се за спаменето на темата обаче ми стана много интересна тази мини пясъкоструика .
            Ако може колегата GOLDУ да разясни дали сам си е изработил или се купува в готов вид .

Такива песъкоструйки имаше преди в Бриколаж.Струваха някаде около 2-30 лв.
            Луд умора нема,само се поти!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Tsvetan Преглед на мнение
              Такива песъкоструйки имаше преди в Бриколаж.Струваха някаде около 2-30 лв.
              И сега има, но не всички (бройки) проработват дори Имах случай с една - разопаковам и не тегли пясък и туйто !
              Слабички са но вършат работа - преди тях леко с една телена четка и резултатите са добри !

Коментар

Сигорно пясъка трябва да е много ситен.
                Никои да не се качва на камионите преди да са дошли ?

Коментар

Първоначално публикуван от VARIO Преглед на мнение

Имаме два модела мини пясъкоструйки. Единият, моят го взех доста скъпо и е като нормален пистолет за пръскане на боя със съдинка в долната страна и по-широк отвор за истрелване на пясъка.
                  Другият се оказа по удобен и разликата е че няма съдинка, а има маркуч, който се забожда в пясъка. Трябва да спомена, че пясъка е специален и не трябва да бъде влажен.
                  Неуцелите ли пясъка няма да получите желания резултат.
                  Лично аз съм много доволен от пясъкоструенето. Сваля всичко дори и шлаухи и кабели .
                  Място на закупуване- Бриколаж.
                  За пясък се обръщайте към Нейчо.
                  LZ1VMH

Коментар

Колегата по горе е дал линка,http://www.q-sands.com/
                    - намира в с.Кривина до Казичане.Един килограм кварцов пясък струва 16-17 стотинки без ДДС.
                    LZ1NBN

Коментар

Първоначално публикуван от Нейчо Наков Преглед на мнение
                      Колегата по горе е дал линка,http://www.q-sands.com/
                      - намира в с.Кривина до Казичане.Един килограм кварцов пясък струва 16-17 стотинки без ДДС.
                      Това добре. А каква зърненост използвахте, или хората там си знаят?
                      Когато човек говори истината - не се налага да лъже!

Коментар

Попитах ги - и те ми предложиха от един модел от които се купувало най-много,има от същия модел кварцов пясък но с примеси-него не го взимай.Няма ограничение за килограмите.Един чувал излиза около 40кг.
                        LZ1NBN

Коментар

Първоначално публикуван от Нейчо Наков Преглед на мнение
                          Попитах ги - и те ми предложиха от един модел от които се купувало най-много,има от същия модел кварцов пясък но с примеси-него не го взимай.Няма ограничение за килограмите.Един чувал излиза около 40кг.
                          Благодаря за информацията! Абе въртят ми се и мене в главата някакви идей за спиране на корозията на Уаз-а
                          Когато човек говори истината - не се налага да лъже!

Коментар

Много се извинявам, но искам и аз да попитам нещо. Възможно ли е с този апарат за рязане - "Плазма" да се изрежат прецизно два отвора в бронята на Лада Нива /която е алуминиева/ с приблизителни размери размери 50мм на 120мм. Искам там да монтирам фарчета за мъгла. Благодаря предварително.
                            Прикачени файлове
                            Only after the last tree has been cut down,
                            Only after the last river has been poisoned,
                            Only after the last fish has been caught,
                            Only then will you find that money cannot be eaten.

Коментар

Ето още една снимка на идеята...
                              Прикачени файлове
                              Only after the last tree has been cut down,
                              Only after the last river has been poisoned,
                              Only after the last fish has been caught,
                              Only then will you find that money cannot be eaten.

Коментар

Първоначално публикуван от blackfirefly Преглед на мнение
                                Много се извинявам, но искам и аз да попитам нещо. Възможно ли е с този апарат за рязане - "Плазма" да се изрежат прецизно два отвора в бронята на Лада Нива /която е алуминиева/ с приблизителни размери размери 50мм на 120мм. Искам там да монтирам фарчета за мъгла. Благодаря предварително.

Технически е възможно, да не кажа лесно. Но нямаш ли под ръка обикновено зеге ?

ПП: Ползвам най-ситния пясък, не помня как се водеше - 0.06 или нещо подобно. Мисля че става и със следващия по едрина но не съм пробвал. Ползвам пистолет с маркуч и сонда, не с резервоар (по-лесно се завира в тесни пространства и няма значение положението му). Единствения проблем с пистолетите е че искат доста дебит - към 270л/мин, инак 6 бара им стигат.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X