Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Направа на спортно -увлекателна машина на основата на Уаз.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Направа на спортно -увлекателна машина на основата на Уаз.

Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов Преглед на мнение

Външната конструкция беше захваната за каросерията и тавана с болтове. Така се създава една обща конструкция по-устойчива на сплескване.

Може и да е по устойчива на сплескване но при усукване на купето ще е друго За това рамата и купето са на гумени тампони за да има независимост на купе и шаси. Помисли за вибрацийте който ще се получат при тази връзка.
    Последно редактирано от Чавдар (V93); 29-04-08, 00:16. Причина: Корекция на цитат

Коментар

До колкото схванах връзката на тръбите не е хваната за шасито, а само за купето. Добре ми изглежда. Поздравления за Нейчо (и Голди)
      О899 2б2 1З2

Коментар

Първоначално публикуван от iiiopo Преглед на мнение
        До колкото схванах връзката на тръбите не е хваната за шасито, а само за купето. Добре ми изглежда. Поздравления за Нейчо (и Голди)
        Правилно си схванал и пак ще има вибрация в купетона 100%

Коментар

Първоначално публикуван от buldog Преглед на мнение
          Може и да е по устойчива на сплескване но при усукване на купето ще е друго За това рамата и купето са на гумени тампони за да има независимост на купе и шаси. Помисли за вибрацийте който ще се получат при тази връзка.
          Добре де, сигурно си прав. Но от това което си написал не ми става ясно защо точно ще се получат вибрациите след като връзката със шасито и купето си остава на тампони. Не съм спец, просто се опитвам да науча нещо полезно.
          О899 2б2 1З2

Коментар

Първоначално публикуван от buldog Преглед на мнение
            Правилно си схванал и пак ще има вибрация в купетона 100%
            Няма да има вибрации на 150%
            sigpic УАЗ-452

Коментар

Първоначално публикуван от Sasho74 Преглед на мнение
              Чудесно! Следя с интерес.
              Ще участваш ли на „Лазарово 4х4 Екстрийм” 2008?

Звучи привлекателно, но състезателните години са ми отминали.
              LZ1VMH

Коментар

Първоначално публикуван от iiiopo Преглед на мнение
                Добре де, сигурно си прав. Но от това което си написал не ми става ясно защо точно ще се получат вибрациите след като връзката със шасито и купето си остава на тампони. Не съм спец, просто се опитвам да науча нещо полезно.

И на мен ми се струва , че Емо бърка. Ако случайно се появи вибрация, в което не вярвам, веднага ще влезне в употреба вълшебното флексче.
                LZ1VMH

Коментар

Голди, ако имаш нужда от още охранители ме брой за 1ви в списъка. Както си четях, слезнах до мазето, взех ръкохватката, и сега съм с нея в едната ръка, с друга цъкам на компа. Аа, нахлупих си и шлема.
                  Това беше да стане по весело.
                  Сега по сериозно. Великолепно изработена конструкция и заварки. Ти страдаш от перфекционизъм. Сериозно заболяване. Нелечимо. Знам го от мене.
                  Искам да я видя. Ако е удобно разбира се.
                  Успех.

Коментар

Първоначално публикуван от Andro_Pajero Преглед на мнение
                    Голди, ако имаш нужда от още охранители ме брой за 1ви в списъка. Както си четях, слезнах до мазето, взех ръкохватката, и сега съм с нея в едната ръка, с друга цъкам на компа. Аа, нахлупих си и шлема.
                    Това беше да стане по весело.
                    Сега по сериозно. Великолепно изработена конструкция и заварки. Ти страдаш от перфекционизъм. Сериозно заболяване. Нелечимо. Знам го от мене.
                    Искам да я видя. Ако е удобно разбира се.
                    Успех.

В сервиза съм! Идвай.
                    LZ1VMH

Коментар

Пич, майтапиш ли се. Стъмни се на вънка. Не че нема верно да дойда, ама поне да донеса нещо тонизиращо, ако ще бачкаме.

Коментар

Съвсем не се майтапи даже в момента свещеноденстват информация от първа ръка резвихрили са се с флекса какво ли ще излезе както казах по нагоре времето ще покаже.
                        ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
                        тел.088четири 9едно9 4нула4
                        -------------------------------------------------------

Коментар

Голди е човек, който или прави нещо както трябва ,или не

Доказал го е многократно, така че мисля никой не се съмнява в изработката на поредното произведение......
                          sigpic УАЗ-452

Коментар

Колега,здравей.Много добър проект си подел.Днес ходих в Бяла Слатина да закарам уаза да му слага колегата Йонко хидравлика от БМВ ,и видях Ники с неговия уаз.Отрязал е праговете и вратите чак до пантите,махнал е резерварите и се е получило нещо много добро,направо ме кефи,искай от него снимки ако те интересува и прецени дали ще ти влезе в употреба.Поздрави от Тетевен-гумите които си купих от теб само ме радватв комплект с блокажи разбирасеи в Петък и с хидравлика
                            [SIGPIC][/SIGPIC] -OFF ROAD и много сливова:lol:

Коментар

Тоя верно не се майтапеше. Чакам аз на компа, през това време жена ми вика че и се ядат ябълки. Не е това което си мислите, щото остарехме вече. Та нямаше какво да права, щото сутринта си дойде от Виена и не сме се виждали една седмица, излезнах за ябълки. И понеже от супера до Голди е близо, викам чакай да отскоча, щото па може и да не е майтап, после ще взема ябълки.
                              Какво мислите че заварих. Още от далече ме посрешна оглушителното виене на най малко два ъглошлайфа. През широко отворените врати бълваше облаци дим. Влезнах вътре и моментално бях заслепен от волтовите дъги на едно телоподаващо с размерите на гардероб, и един аргонов апарат на който бутилката ми се видя като 240 л. бойлер. Сред мъглата от дим, като някакъв древен титан се извисяваше един Уаз. Навънка отдавна се беше стъмнило. Сложих си слънчевите очила. Пичовете ме посрещнаха радушно. Почерпиха ме бира. Почуствах се в свои води.
                              Тръгнах си в 1 ч. Супера одавна беше затворил. Утре ще трябва да ходя при Голди за извинителна бележка.

Коментар

Първоначално публикуван от Andro_Pajero Преглед на мнение
                                Тоя верно не се майтапеше. Чакам аз на компа, през това време жена ми вика че и се ядат ябълки. Не е това което си мислите, щото остарехме вече. Та нямаше какво да права, щото сутринта си дойде от Виена и не сме се виждали една седмица, излезнах за ябълки. И понеже от супера до Голди е близо, викам чакай да отскоча, щото па може и да не е майтап, после ще взема ябълки.
                                Какво мислите че заварих. Още от далече ме посрешна оглушителното виене на най малко два ъглошлайфа. През широко отворените врати бълваше облаци дим. Влезнах вътре и моментално бях заслепен от волтовите дъги на едно телоподаващо с размерите на гардероб, и един аргонов апарат на който бутилката ми се видя като 240 л. бойлер. Сред мъглата от дим, като някакъв древен титан се извисяваше един Уаз. Навънка отдавна се беше стъмнило. Сложих си слънчевите очила. Пичовете ме посрещнаха радушно. Почерпиха ме бира. Почуствах се в свои води.
                                Тръгнах си в 1 ч. Супера одавна беше затворил. Утре ще трябва да ходя при Голди за извинителна бележка.

Ле...ле да не съм объркал нещо.
                                Работата вървеше благодарение на хората, които помагаха. Всеки даваше по-нещо от себе си. Благодаря на всички. Готино е когато някой ти помага.
                                Утре ще трябва да мисля и за извинителната бележка.
                                LZ1VMH

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X