Снощи теглих един закъсал приятел и ми изгасна уазката. Врътвам ключа стартера си мълчи-от какво може да е? Щото сега сме ги зарязали и двата автомобила да си мръзнат в необятното. Бях чувал че ако го почукнеш може да се оправи но не стана. Иначе акумулатора си имаше заряд-бойните фарове си светиха 1час след това.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Стартер на уазка
Свий
X
-
стартовия ключ на УАЗа е недомислен и понякога забравя да изключи стартера след като колата запали, така той остава зацепен за маховика и като дадеш газ всичко се скапва, кабелите му изгарят чак до акомулатора. зада нестава така се слага стартов бутон от камион шкодаdrive alive
-
Релето щраква ли?
Що не го врътнахте малко с манивелата? На топло те палят от половин оборот.УАЗ - Where I go there are no roads!!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от AlexanderРелето щраква ли?
Що не го врътнахте малко с манивелата? На топло те палят от половин оборот.
Коментар
-
Първоначално публикуван от AlexanderА между другото откакто я имам тая уазка почти винаги когато въртя със стартера се чува на всеки няколко оборота на вала един силен звук-нещо между удар и изстъргване????
Коментар
-
В казармата карах уазка фургон имаше същия дефект, както пишат колегите .Силен стържещ звук при въртене на стартера и отказваше когато си иска .Свалял съм го 6 пъти майсторите му направиха нови втулки, провериха ротора за биене на струг, замериха намотките на статора на стенд за пробив , смениха четките,всичко нормално , като го пробваме свален работи перфектно , като го сложа не работи или работи непостоянно 1-2 дни.Пробема се оправи , като ми дадоха чисто нов стартер.Спомням си , че свалянето е трудно сваля се делкото , после се прави центровка и т.н.
Коментар
-
При мен стърженето се дължеше на това, че бендиксът излизаше прекалено много и капсулованата му част стържеше маховика, вседствие на което ламаринената капсуловка се беше престъргала и бендиксът се разпадна. Оправя се с дистанционни шайби на вала на ротора."Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар