Интересува ме,някой,имали 100% блокаж,на УАЗили ГАЗ.Моля,колегите да ми пишат ако имат такъв,а не само ако са чели във форума за него.Аз в момента карам с бетерови касети но наскоро увиснах на едно колело и преди време когато карах със заварен диф ,се измъквах по-лесно от такава ситуациа.Но пък бях събрал една ръчна количка счупени корони и пиньони,за дифа.Зная че на тази ситуациа наи-лесното решение е лебетката но наскоро счупих редуктора.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
някой,кара ли 100% блокаж на УАЗ
Свий
X
-
До: някой,кара ли 100% блокаж на УАЗ
За гражданските мостове изобщо няма такова желязо. Руснаците правиха, оказа се че няма интерес, особено за толкова много пари, и зарязаха. Сега на практика правят и карат само с Торсен и Квайф. Те включват по-плавно от бетеерските, а имат по-голям коефициент на блокиране.
За военните мостове има принудителни 100 процентови. В момента там са почти масови, и общо взето по-евтини от самоблоковете за колхозите. Не съм чувал някой тука да има.
Не виждам бурен интерес, и не съм сигурен че има смисъл да се направи производство тука. Макар че помощ за тая работа ни е предложена от руска страна. А освен това конструкторска документация за КОМ на УАЗ, за военните мостове дискови спирачки и, поне за мене съвсем безценното, централно напомпване на гумите.
-
Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнениеМного благодаря,на колегата за исчерпателниа отговор.Явно маниата по редукторните мостове ,ще ме обземе и мен.Кеф -цена няма.
Освен това има пълни блокажи за колхозни мостове, но се правят от разни фирми по поръчка.Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
NULLA TENACI INVIA EST VIA
Коментар
-
) Чувал ли си за цените? Забрави.
Във военните нямаш ядове да слагаш принудителни, понеже няма да трошиш полуоските. А гражданските нямат гъбки, и не можеш да ги оправиш за 20 минути и кило желязо след ква да е грешка.
Коментар
-
Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнениеИСКАМ ДА ПОПИТАМ КОЛЕГАТА,ТЕЗИ ФИРМИ ЗА КОИТО ГОВОРИ ,В БЪЛГАРИЯ ЛИ СЕ НАМИРАТ.МНОГО ЩЕ СЪМ БЛАГОДАРЕН ,АКО МУ СЕ НАМИРАТ НЯКАКВИ КООРДИНАТИ.Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
NULLA TENACI INVIA EST VIA
Коментар
-
Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение) А гражданските нямат гъбки, и не можеш да ги оправиш за 20 минути и кило желязо след ква да е грешка.
Баш па за 20 мин.Луд умора нема,само се поти!!!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар