Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Шест и осем цилиндрови двигатели

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Уаз 469б с двигател Мерцедес

Е каква е разликата между Газ53 и Чайка-за двигателите де,казаха ми че виетнамковият е по-мощен
    sigpic УАЗ-452

Коментар

Първоначално публикуван от JC Преглед на мнение
      Е каква е разликата между Газ53 и Чайка-за двигателите де,казаха ми че виетнамковият е по-мощен
      Виетнамковият е по-мощен от кой? Сравнен с този на Чайката ли?

п.п. разводнихме темата с тея осмаци .... може би последните постове трябва да се преместят

Коментар

На виетнамката двигателя е същия като на ГАЗ 53. Разликата е в картера и в това че Виетнамката има комлресор за помпане на гумите и хидравлика
        ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
        Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро XR 600 Преглед на мнение
          Виетнамковият е по-мощен от кой? Сравнен с този на Чайката ли?
          Чакай сега, Газката, Виетнамката и Чайката не са ли с еднакъв мотор
          Става въпрос ,че Виетнамковият осмак бил по-мощен от този на Газ-53

Драго, писали сме едновременно!
          sigpic УАЗ-452

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро XR 600 Преглед на мнение

п.п. разводнихме темата с тея осмаци .... може би последните постове трябва да се преместят
            Най-добре да се преместят в нова тема
            sigpic УАЗ-452

Коментар

На някои ГАЗ-53, бяха монтирани двигатели, които бяха монтирани на БТР-и....... Не по два, естественно. Предполагам, че същото ДВГ са монтирали и на ГАЗ-66 - Виетнамка, може и на Чайка. Основни разлики от стандартния ДВГ на ГАЗ-53, е в бутала и в "жаба", май така и викат в Бг. Доколко то си спомням бутала на "нестандартния" бяха от ЗИЛ, като диаметър ми се върти от сорта 100 мм. И "жаба", онова нещо между главите, беше по-широчка спрямо тази на "стандартния".
              Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
              Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Има осмаци с обем 4.25-Газ53 и 66;4.7-Паз и мисля че по новите Газ-ки и има един 5,5 ама мисля,че е БТР-ски.

Външно не се различавата особено.Главната им разлика е в диаматъра и в хода на буталата и оттам идват разликите в обемите.

http://images.google.bg/imgres?imgur...%3Dbg%26sa%3DN
                Луд умора нема,само се поти!!!

Коментар

Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнение
                  Разликата е в картера
                  Търси се катрер от виетнамка?Някой ако му се намира нека да се обажда!

Коментар

Чайката е 5500 кубика.Не съм сигурен за конете но май са 220.
                    Преди имах раздвоение на личността, но сега взимаме хапчета и сме много добре.

Коментар

Първоначално публикуван от Tsvetan Преглед на мнение

Главите е много трудно да се свалят защотот после няма да паснат на блока и вскумателния колектор т.н. жаба също няма да пасне демек трябва и те да се шлафат.
                      Добре, ако се направят нови колектори с общо два карбуратори, предполагам че няма да има проблем да се свалят 3.5, 4.0 мм, както е при Уаза
                      sigpic УАЗ-452

Коментар

До: Шест и осем цилиндрови двигатели

Колеги само като инфо да ви кажа че вчера ходих на пазар в село злокучене, пазарджик, човека е много стабилен и обажда много добри цени за части.Има почти всичко за руска техника и продава на части тоест може джипа да е много хубав и да искаш деференциал тои веднага го сваля.Има и двигатели от вятнамка,газка,зил,молотовка,волгови,уазкаи скорости а от 25.02.2008 понеделник ще докарва още техника тел0887 72 09 55 Стоичо Велчев е дано някои има полза
                        0885 297985,мтел-Радо
                        0876 556870,виваком като домашен

Коментар

Първоначално публикуван от godech Преглед на мнение
                          Колеги само като инфо да ви кажа че вчера ходих на пазар в село злокучене, пазарджик, човека е много стабилен и обажда много добри цени за части.Има почти всичко за руска техника и продава на части тоест може джипа да е много хубав и да искаш деференциал тои веднага го сваля.Има и двигатели от вятнамка,газка,зил,молотовка,волгови,уазкаи скорости а от 25.02.2008 понеделник ще докарва още техника тел0887 72 09 55 Стоичо Велчев е дано някои има полза
                          Колега много ще съм ти благодарен ако ми кажеш как да стигна до това село.И дали на всеки ще му продаде това което има.Имам нужда от двигател за Уаз затова те питам.

Коментар

от магистрала "Тракия" слизаш за Велинград (68-и км), минаваш разклона за Славовица (държиш ляво), после пътят минава през Виноградец, Карабунар (на изхода има разклон - направо, а не за Велинград надясно), Бошуля (там хващаш по табелата за Велинград - надясно в средата на селото), на следващия разклон насред полето си пак за Велинград, т.е. наляво и си в Злокучене;
                            Войната е мир, свободата е робство, невежеството е сила.

Коментар

Първоначално публикуван от bobsen Преглед на мнение
                              Колега много ще съм ти благодарен ако ми кажеш как да стигна до това село.И дали на всеки ще му продаде това което има.Имам нужда от двигател за Уаз затова те питам.
                              Какъв двигател ти трабва,че може и да сзмислим нещо

Коментар

Първоначално публикуван от Tsvetan Преглед на мнение
                                Какъв двигател ти трабва,че може и да сзмислим нещо
                                Трябва ми двигател за бордова уазка може и да си е от Уаз.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X