Момчета закъсах го със скоростите 
Преди Коледа счупих лагер на междинния вал. Отворихме, смених ги и двата лагера на този вал, че и другият беше тръгнал. Игленият и двуредовият бяха ок. Смених муфата с кученцата с нова комплект и нови синхронизатори сложихме. Също смених двете зъбни колела, на малката ос, които обръщат движението. Сглобихме, затворихме, ревизирахме раздатката, качихме скоростите, сипахме масло разбира се
и всичко беше топ. НО след 25-30 км започна да вие, ама много взе да вие. Сега да обясна как и кога - вие само при натоварване на трансмисията, при подаване на газ и при отнемане. Когато работи без натоварване не вие дори да е на скорост. Вие на 1ва, 2ра, 3та и задна, на 4та не вие работят като гумени както си трябва. Иначе включват изключват идеално. Също виенето не се влияе от раздатката - бързи, бавни, предно, задно няма значение все си вие на споменатите скорости.
Аз си мисля новите лагери да не са ментета, ама да сдадат за 20км
Другият вариант, Ники казва несъосие и износване на зъбчатките между валовете....Прави ли се някаква настройка с пластини там по валовете знаете ли нещо?
Кажете си мнението, какво мислите...?
Иначе още не съм я отварял, нямам време за момента...за сега събирам мнения и съвети...
Ще испусна хубавия сезон заради тея скорости

Преди Коледа счупих лагер на междинния вал. Отворихме, смених ги и двата лагера на този вал, че и другият беше тръгнал. Игленият и двуредовият бяха ок. Смених муфата с кученцата с нова комплект и нови синхронизатори сложихме. Също смених двете зъбни колела, на малката ос, които обръщат движението. Сглобихме, затворихме, ревизирахме раздатката, качихме скоростите, сипахме масло разбира се

Аз си мисля новите лагери да не са ментета, ама да сдадат за 20км

Другият вариант, Ники казва несъосие и износване на зъбчатките между валовете....Прави ли се някаква настройка с пластини там по валовете знаете ли нещо?
Кажете си мнението, какво мислите...?
Иначе още не съм я отварял, нямам време за момента...за сега събирам мнения и съвети...
Ще испусна хубавия сезон заради тея скорости

Коментар