Ако ви се дават пари и ви се занимава сега е момента да се направи смислена инсталация в колата.
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Требва много малко знание, за да се направи. Изпитната ми работа беше нова инсталация на "Победа". Доста по-сложна от тая, но я направих за един работен ден.
Здравейте, и аз реших да сменя елинсталацията с нова на УАЗ 452Д. Един познат пътува от време на време до Русия и съм му поръчал. Само за информация - обявил ми е цена от 80 лв., което ме устройва. Сега е чакам след седмица-две Намерил съм и схемата тук във форума, така че скоро ще се пробвам да е сменя.
Здравейте, и аз реших да сменя елинсталацията с нова на УАЗ 452Д. Един познат пътува от време на време до Русия и съм му поръчал. Само за информация - обявил ми е цена от 80 лв., което ме устройва. Сега е чакам след седмица-две Намерил съм и схемата тук във форума, така че скоро ще се пробвам да е сменя.
Коментар