карам ГАЗ69А и си взех блокажи ама не знам кои и къде може да ми ги сложи? И за какви пари?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
къде в София могат да ми сложат блокажи
Свий
X
-
До: къде в София могат да ми сложат блокажи
Първоначално публикуван от marti6 Преглед на мнениеето снимки, пак добре че са работили, иначе трагедиятя е по-голяма
sigpic УАЗ-452
Коментар
-
Първоначално публикуван от marti6 Преглед на мнениеЗащо? на тия какво им е?
За ставане стават, но са много високопроцентни на блокиране, някъде имаше интересни теми точно за тези блокировки.
Някои си ги карат , а други ги чупят за добър ден, е аз съм от вторитеsigpic УАЗ-452
Коментар
-
Първоначално публикуван от marti6 Преглед на мнениеА има ли значение моста аз съм с оригиналния но съм чувал че ми трябва волгов?ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318
Коментар
-
Волговия диференциал е по здрав от Уазковия но за да се сложи трябва много да се преправя. Аз си карам с оригиналния на джипа и до сега не съм имал проблемиГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318
Коментар
-
Търси Коцето от Гниляне за блокажите, може да ти сложи и дискови спирачки и хидравлика!!! тел 0889440091
Всички Уазове в ОффРоуда го знаят ...включително моя, който сега е негов и жълтия на Златко и синия на Бомбата...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар