Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Обтегачи за шпригли?

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Обтегачи за шпригли?

    Не съм сигурен как точно се наричат може би колани. Става въпрос за тези ,които се закачат на предното стъкло и на задната хоризонтална шпригла и държат брезента опънат. От къде може да се намерят или има начин за заместването им със нещо друго? Ще бъда благодарен ако споделите идеи за решаване на проблема. Също така има едни железни държачи които държат страничните хоризонтали шест на брой на мен ми липсват две ако някои има в повече да свирка.

  • #2
    От: Обтегачи за шпригли?

    Ако правилно те разбирам, търсиш лентите дето са като плетен колан, около 2 см широки? Пиши в Гугъл "полиестерна лента".
    Don't hunt IF you can't kill
    първо 0883 после 333 накрая 448

    LZ1BGD

    Коментар


    • #3
      От: Обтегачи за шпригли?

      Благодаря колега за информацията, в крайна сметка реших проблема с ластици за багаж.

      Коментар


      • #4
        От: Обтегачи за шпригли?

        Не става с ластици за багаж. Трябва ти тресчотка за багаж. Впрочем ролята на тези ленти не е да опъва брезента. Донякъде гасят плющенето му, но в оригиналната конструкция на шприглите лентите държат всичко сглобено.

        Коментар


        • #5
          От: Обтегачи за шпригли?

          Да забелязах че това е главното им предназначение но при мен се опънаха доста яко и успяват успешно да държат стегнато конструкцията а понеже реших да се доподсигуря хванах всички тръби със самонарезни винтове и ги приспах.
          ПП тъй като тези ленти ми се наложи да ги измислям при подмяна на плътнището само искам да вметна слагането на ново чергило се оказа не толкова лесна задача изисква се яко опъване с клещи и доста внимание да не се скъса и най вече по добре си викнете някой да помага че иначе поставянето граничи с невъзможното а и гледайте да е жега навън че се поотпуска а не като мен докато прехвърчаше сняг

          Коментар

          Активност за темата

          Свий

          В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

          Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

          Зареждам...
          X