Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Канталови нагреватели за предното стъкло

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Канталови нагреватели за предното стъкло

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
    Остана да дойде зимата...
    Е па чакаме. Щом аз ще определям и трябва да е в см - значи избирам 1
    Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Ай сега, пък един. Поне два, а? Остави ми малко шанс...
      А по-правилното решение е колегата да каже на колко сантиметра иска да сложи нагревателчето от стъклото, и да го сложим на толкова.
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Щоне вземете да пробвате всички варианти,и да предложите най -добрия на човека?
        Без друго,май това пита...
        Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Смятайте че ако стане нещо и заработи ще направя снимки и клип как работи. Естествено всичко е до експеримент не мога да кажа че ще стане на 100%. Все пак съм си правил само бързоварче на тоя принцип,но ще опитам и това пък дано стане.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
            Ай сега, пък един. Поне два, а? Остави ми малко шанс...
            Ти 5, аз 1, значи по средата - 3
            Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Имаме сделка.
              Остава да дойде зимата...
              Има ли желание-има и начин!

Коментар

Спора ви е толкова тъп, че не истина. Действително прозорец може да се пукне с 100W, но може и да не се пукне с 3000W. Всичко зависи от това как е направено, каква е топлоотдаващата площ, колко силно и колко насочено е обдухването и други.
                Аз съм на мнение, че за размразяване са достатъчни 500W по цялата дължина на прозореца. След обдухването въздуха експертно ще е с температура около 10-60 градуса в зависимост дали е -20 или 0 градуса, колко силно се духа и колко насочено. Колко е горе долу подгрева на задно стъкло?
                Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
                Телефон - в профила!

Коментар

Тези печици на 12 волта не вършат работа. Бях си купил стои си отдавна в мазата в Швеция. Много са слаби, по лесно и бързо е да изтържеш леда от джама.
                  Има други благини като подгрев на 220 волта на антифриза или маслото на мотора. Това върши добра работа, но остава проблема с достъп до ел. мрежата. Повечето автомобили в шведско са с такъв подгрев, в субаруто имам даже контакт за духалка. На таймер са , влизаш и мотора и купето са стоплени.
                  Печките с гориво са като че ли най доброто решение, но остава проблема при малък пробег на автомобила - няма да се зарежда акумолатора.

Коментар

Така. Днес съм на работа и понеже съм в магазин за акумулатори и имам доста стари направих опит. Проводник от старите бойлери горе долу със сечение около 0.5мм навит на спирала около 4мм и дължина 20см дава 38 40 градуса на разтояние около него 3см при консумация 1.70А Температурата в помещението е около 23 градуса така работи климатика цял ден. Сега следват още опити за намаляне на дължината и увеличаване на температурата без да се зачервява реотанчето.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X