Днес изминах 50км на дълго като гледах да карам с не повече от 60км.Разхода беше 7,3л газ но беше доста студено и при затворени напълно жалюзи не вдигна даже и 80гр. Доволен съм и от разхода и от цвета на свещите.
Те младите са свиканли на лукс и комфорт при пътуване.
Море, да дойде някаква яка криза, и да се качите на магарешките каручки, ще ви питам тогаз...
Относно разхода-за да се получи що-годе реален резултат трябва да се минат много повече километри-например 500, по-добре 1000. Това е най-вярното засичане за конкретния стил на каране.
Да, хич не е просто и лесно.
С другите марки коли е лесно-просто четеш какво пише в сервизното ръководство, и го изпълняваш мо-та-мо. И се радваш на сравнително добра машина.
Докато с руските техники даже и да спазиш всичко каквото пише-няма никаква гаранция, че ще получиш добър резултат.
Вчера колко яд брах докато регулирам лагерите на предните главини... И пак не успях да ги докарам съвсем в ред, ама и така ще карат.
Да, хич не е просто и лесно.
С другите марки коли е лесно-просто четеш какво пише в сервизното ръководство, и го изпълняваш мо-та-мо. И се радваш на сравнително добра машина.
Докато с руските техники даже и да спазиш всичко каквото пише-няма никаква гаранция, че ще получиш добър резултат.
Вчера колко яд брах докато регулирам лагерите на предните главини... И пак не успях да ги докарам съвсем в ред, ама и така ще карат.
А сервизно ръководство за УАЗ намира ли ти се?
Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
Из "Златния телец"
Да, от форума съм си го копнал.
Ако искаш-дай поща да ти го пратя.
Естествено е на руски, ама не ме бърка много. Е, някои термини не са ми много ясни, но в работата си имам експерт по УАЗ-ките, който на всичко отгоре е живял в Русия, та го знае руския, и ако се наложи-питам.
Ама Игнат знае повече за УАзките и ремонтите им от сервизното ръководство, та не го ползвам много често. Ръководството.
Коментар