Здравейте колеги пред една дилема съм какви гуми да си купя на джипката, Малатеста- Кайман или БФ Гуд Рич- Муд терен? моля за мнения ? и какъв размер, с джанти 16 ки съм- 235/85/16 или 255/85/16 с редукторни мостове съм? Благодаря за съветите предварително
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Съвет за избор на гуми
Свий
X
-
От: Съвет за избор на гуми
Първоначално публикуван от slavitruck Преглед на мнениеспоред мен тесните гуми са по добри за горско, за много хард сигурно по широки ще са по добри
И тук е не само ширината, а и гумта като материал и грайфер ?
Коментар
-
И за Гъбките
Между двете ако се избира за кал шарка "кайман", но по добре да са на Федима или Инса /по леки и по меки са от Малатеста-та/, а най добре Силвърстоун който не е регенерат /освен тракторните/.
В муд терена няма чак толкова много сериозно поведение за кал като гореизброените.Случайни хора УАЗ не карат
Коментар
-
Първоначално публикуван от Nik Преглед на мнениеИ за Гъбките
Между двете ако се избира за кал шарка "кайман", но по добре да са на Федима или Инса /по леки и по меки са от Малатеста-та/, а най добре Силвърстоун който не е регенерат /освен тракторните/.
В муд терена няма чак толкова много сериозно поведение за кал като гореизброените.
Колега искам да попитам още нещо, освен за кал, а на партина, как се държат ? Спрял съм се на Силвърстоун и Федима след като поразгледаах посочените от теб марки, след твоето мнение отписах малатеста като производител
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар