Някои ако може да убесни  как да ги премахна,че не ми се ходи по майстори.Ако може и снимки.Благодаря предварително.

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Диференциалите и кутията имат теч на масло.

Свий

X
- 

От: Диференциалите и кутията имат теч на масло.
Зависи от къде тече. Ама ако не ти се ходи по майстори ще разглобяваш сам.Първоначално публикуван от kozov Преглед на мнениеНякои ако може да убесни как да ги премахна,че не ми се ходи по майстори.Ако може и снимки.Благодаря предварително.
И да знаеш - няма такова нещо като добавка която спира течове.
 - 

Диференциалите капят точно където се захващат карданите,сигурно има семеринг за смяна. Ако е така лесно ли се сменя. А от кутията някъде от към лостовете ама точно от къде не знам.Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеЗависи от къде тече. Ама ако не ти се ходи по майстори ще разглобяваш сам.
И да знаеш - няма такова нещо като добавка която спира течове.
Коментар
 - 

Това че са омаслени не значи че тече. Това са обичайните места на които УАЗ е вечно омаслен без да губи повече от грам на година масло.
По-скоро му смени маслата, вероятно са му още руските и са пълни със стърготини от желязо.
Коментар
 - 

Ясене, ясенеее, не ставаш за автоджамбаз. Дървени стърготини се слагатПървоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеИ да знаеш - няма такова нещо като добавка която спира течове.

И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар