Имам газ69 със оригиналния двигател,но малко е фалирал.Може ли да му се сложи 324d и ако може какво трябва да се направи
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Двигател от BMW 324d става ли за газ69
Свий
X
-
До: Двигател от BMV 324d става ли за газ69
Ако е този за който си мисля е 6так редови и е много дълаг.... а пък и скорости.... дали ще се съберат, премери им дължината като за начало на БМВто и Газковия, може да се наложи и преместване на раздатка...

П.С- С един Газ24 Змз4021 мотор ще върви и почти без разправии ще го вмъкнеш, слагай му газ и се вози, а не да го вкараш в бокса за неясен период от време, знам го от опит...

Случайни хора УАЗ не карат
Коментар
-
Двигатела който съм намерил е със скорости.Но има проблем с някъв вакум на помпата -това не ме претеснява.Претеснява ме това че мотора е 6 редови,какво се преправя :окачване на мотора,кардан,малко ми е тъмнаGaz69.Suzuki SAMURAI 0887006977
Коментар
-
Цялата концепция е грешна. Оригиналния двигател определено е слаб. Редовите шестаци са дълги. Затова се слага V8 - той е дълъг колкото 4 цилиндров редови
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
V8 са широки мотори обикновено на 90 градуса, а V12 са на 60 градуса и са по компактниПървоначално публикуван от quadra Преглед на мнениеЦялата концепция е грешна. Оригиналния двигател определено е слаб. Редовите шестаци са дълги. Затова се слага V8 - той е дълъг колкото 4 цилиндров редови

Дължината им е същата защото са по малки буталата
Коментар
-
Три броя или три степенни.... стават на Волгов мотор, Волговите идват "дълги"(като размери).Първоначално публикуван от finci75 Преглед на мнениеС двигател газ24 ще трябват искорости,моят газ69 е с оригиналните 3 броя.С волговски става ли като си ползвам моята раздатка
П.С В момента този с Нисановия мотор 6 редовка не е в движение, нещо е строшил, но имаме и с МБ 200Д двигател газ69ка
Случайни хора УАЗ не карат
Коментар
-
Е затова се маха муцунатаПървоначално публикуван от Стефан Преглед на мнениеВ тая тясна муцуна всъщност няма какво да завреш.
Коментар
-
А, нищо и няма на муцуната, малко игра с ъглошлайфа и всичко е наред.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
и без туй по грозна не може да станеПървоначално публикуван от quadra Преглед на мнениеА, нищо и няма на муцуната, малко игра с ъглошлайфа и всичко е наред.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар