Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Ремонт на раздатката
Свий
X
-
От: Ремонт на раздатката
здравей колега!
скоро правих ремонта на скоростна кутия и раздатка.Поне във Варна нямаше проблем със лагерите,дори от стари запаси по магазините някои от лагерите бяха СССР производство, другите китайски и един беше полски, семерингите български на НИС мисля че бяха,макар и прахозащитният им маншон да беше по малък, за зъбно колело не знам не съм сменял вилка също..успех в ремонтаосновният дефект на автомобила е зад волана:confused:
-
Колега,снощи приключих с моята раздатка ,частите ги купих от магазин Метропол в Пловдив .Смених лагерите на всякъде, същата вилка, която е спукана при теб и целя вал за заден мост + зъбното колело ,което включва бързи и бавни.Ако те интересува,телефонът е 0886798852- Пламен, кажи му че го имаш от Анатоли.Може да се договорите да ти ги изпратят с куриер.
Цените не ги помня дословно, но вала е 75лв,зъбното колело 36лв вилката 30лв ,гарнитурите 6лв,лагерте са около 20-25лв.
Произхода на частите не го зная,но раздатката стана бетон надявам се да кара .
Ако имаш нужда от съдействие пиши на лични.
Поздрави.
Коментар
-
Здравейте ,зная напоследък по трудно и по трудно се намират читави части за тези нашите машини, аз не бързам защото преди 1.5 година така изпатих със зъбчатка за първа скорост купих е от гр.Монтана когато е сложих на оста тя клапче опитах се да е върна но не може та сега си имам за спомен ,та колега Антол благодаря за предложението скоро ще мина покрай Пловдив и ще се отбия да видя какви части предлагат ,защото тук при нас по баирите уаза се товари като количество доста добре а и тези ремонти се извършват на улицата пред нас няма други по хубави условия затова хубави части му е майката.Поздрави.
Коментар
-
Боре ,ако искаш нещо да стане както трябва - направи си го сам,съжалявам ,че не спазих това от самото начало,щях да си спестя сума ядове.Първоначално публикуван от boreto2 Преглед на мнениеАнатоли вече звучиш по ведро. (Колега извинявай че се намесвам в питането ти) На Анатоли джипката е за панаира , не за каране.Може и да си снимам внуците в нея ако Анатоли разреши . С поздрав Борето
Инак благодарности за помощта ти ,а за внуците не си ги довел- не сме се снимали.
Макларен, да ме прощаваш ,че ти мацам темата.Последно редактирано от Antol; 11-04-14, 12:15.
Коментар
-
Като минаваш , да ми се обадиш 0888490193 е телефона има и други търговци освен тези.Първоначално публикуван от McLarennn Преглед на мнениеЗдравейте ,зная напоследък по трудно и по трудно се намират читави части за тези нашите машини, аз не бързам защото преди 1.5 година така изпатих със зъбчатка за първа скорост купих е от гр.Монтана когато е сложих на оста тя клапче опитах се да е върна но не може та сега си имам за спомен ,та колега Антол благодаря за предложението скоро ще мина покрай Пловдив и ще се отбия да видя какви части предлагат ,защото тук при нас по баирите уаза се товари като количество доста добре а и тези ремонти се извършват на улицата пред нас няма други по хубави условия затова хубави части му е майката.Поздрави.
Ха, сега видях че си северняк ,значи наш човек
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар