Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Uaz 452 центровка но двигател.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Uaz 452 центровка но двигател.

Здравейте, преди 1 месец си купих уазка на търг,уазката е била линейка докато не дойдоха новите линейки. Малко преди да дойдат новите линейки на моята уазка и е направен основен ремонт, но не е запалила, не знам какво и е правено и как е зацепвана. Един приятел разбира що годе от уазки и ми я разглоби да я центрова ама е забравил къде се намират оригиналните белези и понеже живее далеч и няма скоро да дойде. Искам да ви попитам как сам да си я направя и сглобя,какви ключове ще ми трябват,ако е възможно и с картинки,обаче нямам възможност да сваля двигателя,ако може да обясните как става като двигателя е на купето. Ето и снимки на сегашното и състояние
    снимка 1

снимка 2
    отвътре

От: Uaz 452 центровка но двигател.

Колега малко над твоята тема има тема "Книги за уаз" свали си от там едно ремонтно ръководство имаше даже и на български, прегледай го и много неща ще ти се изяснят всичко е обяснено много подробно.А това че двигателя не е свален не е проблем, аз на моя му правих основен ремонт без да го свалям.

Коментар

Колега тел.0898762122-Румен,че е много дълго за писане,ще ти обясня

Коментар

Първоначално публикуван от Emil_Pz Преглед на мнение
        Колега малко над твоята тема има тема "Книги за уаз" свали си от там едно ремонтно ръководство имаше даже и на български, прегледай го и много неща ще ти се изяснят всичко е обяснено много подробно.А това че двигателя не е свален не е проблем, аз на моя му правих основен ремонт без да го свалям.
        Мерси колега, ще прочета някой книги и пролетта или когато са плюсуви градусите се захващам

Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнение
        Колега тел.0898762122-Румен,че е много дълго за писане,ще ти обясня
        Щи те имам на предвид

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X