Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за размер на фланци за УАЗ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за размер на фланци за УАЗ

Интересувам се какъв е максималният размер дебелина на фланците които могат да се сложат на УАЗ?Също ще сложа обърнати джанти на фланците.Колко е допустимата максимална дебелина на фланеца така че да не чупи лагери на главината много често понеже изнасянето настрани на джантата малко или много натоварва главината и лагера.
    Благодарско за инфото

До: Въпрос за размер на фланци за УАЗ

Аз съм сигурен, че дори с един метър фланец лагерите ще останат здрави. Как се чупи лагер на главина бе?
    http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Първоначално публикуван от Yordan Kolev Преглед на мнение
      Аз съм сигурен, че дори с един метър фланец лагерите ще останат здрави. Как се чупи лагер на главина бе?
      + безкрайност.

Коментар

Ако може още едно въпросче. При положение, че са сложени 3 см. фланци а оригиналните джанти са +15, случва ли се нещо ако се сложат джанти +5 ?

Коментар

Да!
          ЕТ от -15 със старите става -25 с новите.
          о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнение
            Да!
            ЕТ от -15 със старите става -25 с новите.
            Мога да смятам, това ми е ясно. Въпросът по-скоро е дали това е вредно и би причинило някакви щети?

Коментар

За щети от изнасяне на джантите до 5см не съм чувал и виждал.
              Иначе хипотези много.

Коментар

Първоначално публикуван от Yordan Kolev Преглед на мнение
                Абсолютно вярно. Не е така въпроса обаче с шенкелите или шарнирите (според марката и модела)
                Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
                  Абсолютно вярно. Не е така въпроса обаче с шенкелите или шарнирите (според марката и модела)
                  Какво значи според марката и моделаАз не знам да има много марки и модели шенкели за УАЗПо точно знам за три вида-с втулка,с съчма и лагерни шенкели които се намират рядко.
                  Какво да очаквам ако изнеса много навън джантите-да кажем по 8-9 см на колело-че ще се чупят шенкели или..............

Коментар

Може да се счупят сферите (аз съм го постигал), но при 8-9см и липса на луфтове нищо няма да се счупи.
                    http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Първоначално публикуван от TRAPERA Преглед на мнение
                      Какво значи според марката и моделаАз не знам да има много марки и модели шенкели за УАЗПо точно знам за три вида-с втулка,с съчма и лагерни шенкели които се намират рядко.
                      Какво да очаквам ако изнеса много навън джантите-да кажем по 8-9 см на колело-че ще се чупят шенкели или..............
                      При УАЗ-а е ясно, ставаше въпрос в по-общ план, за повече марки и модели джипки. При УАЗа товариш шенкелите.
                      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X