Обява

Свий
Няма добавени обяви.

По Пътя На Големите Батковци

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: По пътя на Големите Батковци

Съвършенно си прав,но за мой късмет предните капачки от ГАЗ 69 паснаха идеално.Понеже моите задни полуоски и капачки бяха много разбити и изядени от ръжда аз ги замених с предни от един друг мост и се получи.Но се кефя много да общувам с наистина компетентни хора .
    Online iPhone Screensaver - be the first to win! myscreensavers.info/media/iphone.scrOnline iPhone Screensaver - be the first to win! myscreensavers.info/media/iphone.scr

Коментар

Първоначално публикуван от митьо Преглед на мнение
      ...Но се кефя много да общувам с наистина компетентни хора...
      Тука повечето са такива...
      0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Предварително се извинявам, въпроса ми е малко встани от темата но за да не отварям нова тема го пускам тук. Вчера в гората ми протече предния диференциал откъм кардана интересува ме номера на семеринга и още полезна информация за предстоящия ремонт. Джипа е извън Монтана и другата събота ще го развалям но предварително трябва да купя частите затова ме интересува точната нумерация на това което ще ми трябва.
        "Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди

Коментар

Първоначално публикуван от kra_kra Преглед на мнение
          Предварително се извинявам, въпроса ми е малко встани от темата но за да не отварям нова тема го пускам тук. Вчера в гората ми протече предния диференциал откъм кардана интересува ме номера на семеринга и още полезна информация за предстоящия ремонт. Джипа е извън Монтана и другата събота ще го развалям но предварително трябва да купя частите затова ме интересува точната нумерация на това което ще ми трябва.
          Номера на семеринга е 42-68-10. Сменя се много лесно. Отвиваш четирите болта който държат кардана след това разшплентваш и отвиваш гайката на фланеца и го махаш и с по здрава отверка изваждаш стария семеринг почистваш мястото и набиваш новия. Виж фланеца там където ляга семеринга да не се е вкопал че ако износване трябва да се смени иначе пак ще тече
          ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
          Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

На мен ми остава само да ми доставят задния редукторен мост и ще мога да се похваля и аз, че имам редукторна уазка. Ще видим колко ще е проходима, че двигателя е от Мерцедес 2,4 д с 5 скорости.
            Прикачени файлове

Коментар

Хайде мераклии какво става, този сезон е най подходящ за редукторите да не го изпуснете, докъде стигнахте
              Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Преглед на мнение
                Хайде мераклии какво става, този сезон е най подходящ за редукторите да не го изпуснете, докъде стигнахте
                Ми действаме

Ето за тези където не са виждали разглобени редукторни мостове малко снимки.
                Прикачени файлове
                Луд умора нема,само се поти!!!

Коментар

Цецо, браво за снимките! Много добър материал.

Един въпрос към имащите опит - "гъбките" къде точно се късат?

Коментар

Незнам баш.Моита беше скъсана на шлиците.Йори и Соти ми показваха една усукала се и пак беше на шлиците.Обаче може и да има и други случаи.Знам ли?Дано не ми се налага да сменям повече

Коментар

Айде на новите мостове .....

Не се бутайте ще има за всеки
                      Прикачени файлове

Коментар

НЕ...
                        Браво, отново съм изумен от тебе
                        Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X