До: По пътя на Големите Батковци

Обява
Свий
Няма добавени обяви.
По Пътя На Големите Батковци
Свий
X
-
Малко повече.Първоначално публикуван от To6o Преглед на мнениеНякъде прочетох,че разликата е само 50 мм.
Отделно също така се увеличават ъглите на атака на джипа и радиуса на преминавана бабуна.Обаче ако искаш си дръпни книга за Уаз-че ме мързи да правя всичко като сравнение.
Луд умора нема,само се поти!!!
Коментар
-
Например от тука:
http://uazbuka.ru/lib/index.htm
Има за висчки модели по нещо.
А вижте и тук:
http://forum.offroad-bulgaria.com/fo...play.php?f=124
Само,е не съм сигурен дали ги има щото не съм преглеждал много подробно раздела.Луд умора нема,само се поти!!!
Коментар
-
Казвай какво точно те интересува.Първоначално публикуван от kraz Преглед на мнениеот къде може да се дръпне въпросната книга
Коментар
-
21 санта по документацияПървоначално публикуван от Yordan Kolev Преглед на мнениеПод моя диф има 35см. Под твоя колко има?
Коментар
-
Ей го и тоя от моята партия, дет си мерим клиренса с шублера щот стигаПървоначално публикуван от To6o Преглед на мнение21 санта по документация

Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Кофти. Голфа на Соти е с 30см.Първоначално публикуван от To6o Преглед на мнение21 санта по документация
Коментар
-
К'во???Първоначално публикуван от Yordan Kolev Преглед на мнениес 30см.Луд умора нема,само се поти!!!
Коментар
-
Сигурно е клиренсПървоначално публикуван от Tsvetan Преглед на мнениеК'во???
Не е нещо друго
Коментар
-
Хи-хи!!!Първоначално публикуван от Tsvetan Преглед на мнениеЧе аз защо ги вдигах толкова тия железа дето ви ги показвам?Да си бях взел голф.

0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
ЦътПървоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнениеЦветане не се коси много, аз ще ти дам веднага по 5-600 лева на мост в кеш на часа...с кеф ще си ги натоваря във Ферозата
Много поздрави,
Мерси за предложението.За сега не се продават,а ако пък се запродават(в което се съмнявам
) вече са заплюти 
А и не се кося!НЕ разбрах защо трябваше да се кося
Луд умора нема,само се поти!!!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар