Здравейте колега си търси ,ризи ,бутала и сегменти за двг - 21 на блока е написано 451м ако някой има за продаване нека напише ,предварително благодаря.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Ризи бутала и сегменти
Свий
X
-
От: Ризи бутала и сегменти
http://www.formotors.ru/ Колега наи добрите дето произвежда Братушката са Кострума но от тях има във българия само внос за трактори,качеството е перфектно тракторите започват да работят уникално добре и не пипат маслото.Ако има кои да внесе от тях бих взел един комплект за газковия ми мотор0885 297985,мтел-Радо
0876 556870,виваком като домашен
-
Да сигурно за това ЗМЗ и УМЗ се скъсват да слагат на конвеера ризи и бутала на Кострома.Това малко звучи като реклама.
Определено Кострома прави добра продукция. Но не трябва да се правят такива крайни заключения.only 4 x 4,sim AWD
Коментар
-
Не съм против ризите и буталата на Кострома. Искам само да кажа че си има и други /основни производители /.
Ето ивформация за ризите и буталата на ЗМЗ /респективно ГАЗ-53,ГАЗ-24, УАЗ с двигател ЗМЗ /.
http://www.zmz.ru/data/content/62/file.1296643209.pdf
Разбити са и някои митове на определени майстори че ЦПГ трябва да бъдат от една група на двигател.only 4 x 4,sim AWD
Коментар
-
Не са собственност на един холдинг.
Дружба и Кострома са идентични заводи / създадени в соц.времето/. Просто пазарите им са много много различни.И мащабите на заводите също.
Създадени са с идеята да захранват "народното стопанство" с резервни части тъй като заводите производители на двигатели не са успявали на времето да произвеждат достатъчно резервни части.
Разликата между Дружба и Кострома е че - Разград не произвеждат ризи,мисля че е някои бутални болтове не могат да ги щамповат.
Входящия контрол на ризите на Разград беше сериозен.
Но меренето на Риза не е шега работа.only 4 x 4,sim AWD
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар