Обява

Свий
Няма добавени обяви.

комресор за въздух на 12в

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• комресор за въздух на 12в

Някой знаели къде може да се поръча комресор на 12V който да върши работа?
    Да може да помпи гуми за джип 15-16 цола без да изгори.От VROMOS ми предлагат само този http://www.viaircorp.com/OffRoad/85P.html ,но ми се вижда слаб други няма ли налични.Gladiato offroad предлагат същия и още два ама те са по 500-700лв.

От: комресор за въздух на 12в

Е на този какво му е, нали няма да правиш гумаджийница
    ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250

Коментар

Имам въпросният компресор гумите ми са 205/80/R16 Инса Турбо помпи ги без проблем и доста бързо. Идеален е за регулиране на налягането, но не и за помпене на 4 гуми от 0лата.
      Газ 69 2.4i
      Густо майна, пътят свърши !!!
      GSM: О895 7О6О59

Коментар

Отиваш обратно при Вромоса и искаш да ти внесе един такъв Т-Мах. Дърпа 45 ампера директно от акумулатора през щипки. Духа 160 литра в минута. На снимките долу, истински гуми ги помпи за 90 секунди. Аз имам такъв в колата, 275/45/18 си я помпи за норматив и пита за още 3.

http://www.landcruiserclub.net/forum...air-compressor

На линка от първи пост, компресора дърпа 14.5 ампера. Т-Мах дърпа 45 ампера. Разликата...
        За една баничка с боза, утре мога да ви врътна едно клипче. То май в тубата имаше де.
        https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
          Отиваш обратно при Вромоса и искаш да ти внесе един такъв Т-Мах. Дърпа 45 ампера директно от акумулатора през щипки. Духа 160 литра в минута. На снимките долу, истински гуми ги помпи за 90 секунди. Аз имам такъв в колата, 275/45/18 си я помпи за норматив и пита за още 3.

http://www.landcruiserclub.net/forum...air-compressor

На линка от първи пост, компресора дърпа 14.5 ампера. Т-Мах дърпа 45 ампера. Разликата...
          За една баничка с боза, утре мога да ви врътна едно клипче. То май в тубата имаше де.
          Благодаря за инф. твоя Т-мах за колко си го взел.
          Само от Вромос могат да ми доставят?

Коментар

Благодаря за инф.твоя Т-мах за колко го взе.Само от Вромос могат да ми го доставят?

Коментар

Никаква идея нямам кой може да ти го достави в България. Аз съм на друг континент. Казвам Вромоса, защото компресора си е Т-Мах. Те нали лебедки от същата марка продават?
              въпросния компресор тежи, няма нищо пластмасово и поне в сравнение с останалите пластмасови играчки, духа като шантав. Нещо кум 160 литра в минута май беше. Аз го плащах към $170.00 ама това в САЩ.

Коментар

Благодаря ще ги проверя пак Вромоса,да видим какво могат да ми поръчат.

Коментар

Колега,аз си намерих от нивомат на мерцедес.Вярно че е втора ръка,но доста добре духа.Сега съм подготвил една бутилка около 20 литра и ще го пробвам.Поне е истинскисега ако си намеря и едни възглавници.....май много се размечтах.
                  П.п.Поразрових се в гугала и се оказа че компресора е от нивомат на S класа или Vito.Цената му е около 700 лева за нов и немога да кача снимка та ще снимам моя.Ако се интересуваш потърси в гугала компресор за нивомат.Незнам колко ток харчи и какъв дебит има,но ми изглежда доста надежден и мисля че за помпане на гуми ще става.
                  Последно редактирано от borko3228; 26-03-13, 19:10.

Коментар

Не си заслужава да се дават толкова пари за мини компресор , аз си купих от автопазара тук в Димитровград някакъв с две бутала с метален корпус , който си помпя гумите на джипа спокойно и пак е с бърза връзка около 3 метра .ако проявиш интерес мога да ти го снимам утре .
                    Land rover 2.5 tdi
                    0884035413

Коментар

Имам на Мichelin от 3 год., помпи и гуми на мотокар на 6 bar. Мисля че струваше около 90лв. Много здрав.

Коментар

Взимаш си бутилка за въздух от камион,пълниш я на 10 бара и имаш преносим ,евтин,компактен ,надежден и удобен авариен уред !
                        0899840225 / V = π.r2.h / 681г. / 1876г. / 1878г. /6 септември 1885 / 22 септември 1908 !

Коментар

Аз лично имам два броя и съм ги взел безплатно.Просто баровците явно ги сменят на определен пробег и не чакат да откажат и да останат на пътя.Имат и клапан,който ако не работи не е проблем,тъй като за тази цел за която ще се ползва,той е ненужен.Само да се оправи времето ще пробвам как е,но не ми изглежда да е мини.Предполагам че втора ръка няма да е повече от 100-150 лева или трябва да се попадне на точното място по точното време.

Коментар

Вие за компресорчетата от окачването ли?
                            Те няма да преживеят и една гума да вдигнат. Колко е там щатно дебита, колко разхода, и колко коефициента на запълване на работното време?
                            Нормална гума на джип е 50 ... 100 литра, зависи от колко и до колко я вдигаш. А ти трябва да го направиш четири пъти, и без час за изстиване на тая спринцовка след всяко колело.

Коментар

Абсолютно е прав Стефан. Моя направи си го казват 160 литра в минута, 40 мин работи, 20 почива...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X