Къде може да се намери блокаж за дифиренциала на УАЗ 469?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
блокаж за УАЗ 469
Свий
X
-
От: блокаж за УАЗ 469
Първоначално публикуван от off_roader Преглед на мнениеВ някой БТР
Коментар
-
Първоначално публикуван от Milenbm Преглед на мнениеПасват ли,не е ли по-голям дифиренциала.
http://www.offroad-bulgaria.com/show...2%D0+%D3%C0%C70осем9осем7шест0осем7едно
Миро
Коментар
-
Колега в плевен има фирма за руски авточасти и там съм питал ама много отдавна и мисля че бяха някъде към 200 евро ,за броика.За нови говоря.Ама беше преди 3 години. Чукни в гугъл и ще ти излезе плвенската фирма, та запитай там.
Коментар
-
Първоначално публикуван от andro_3j Преглед на мнениеКолега в плевен има фирма за руски авточасти и там съм питал ама много отдавна и мисля че бяха някъде към 200 евро ,за броика.За нови говоря.Ама беше преди 3 години. Чукни в гугъл и ще ти излезе плвенската фирма, та запитай там.ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318
Коментар
-
Първоначално публикуван от Агоп Серопян (аниматора) Преглед на мнениенякой продаваше скоро във форума 500лв май беше потърси из темите
И самоблокиращия диференциал от БТР не е много подходящ за УАЗ. Сработва изключително рязко, и ако имаме буксуващо колело с високи обороти-почти винаги следва повреда, най-често късане на полуоска.
От завода в Уляновск има одобрени същия тип бликажи които може да се слагат на УАЗ-ов мост, но не са толкова злобни като БТРските.
В краен случай може да се ползват БТРски, но трябва да са ползвани, за да са поизносени, така започват да работят по-меко, и не чупят толкова много.
Това го знам от Игнат, ако той не знае-значи съм написал лъжа.
Ама надали...Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеРеалната цена е поне два пъти по-ниска.
И самоблокиращия диференциал от БТР не е много подходящ за УАЗ. Сработва изключително рязко, и ако имаме буксуващо колело с високи обороти-почти винаги следва повреда, най-често късане на полуоска.
От завода в Уляновск има одобрени същия тип бликажи които може да се слагат на УАЗ-ов мост, но не са толкова злобни като БТРските.
В краен случай може да се ползват БТРски, но трябва да са ползвани, за да са поизносени, така започват да работят по-меко, и не чупят толкова много.
Това го знам от Игнат, ако той не знае-значи съм написал лъжа.
Ама надали...Газ 69 2.4i
Густо майна, пътят свърши !!!
GSM: О895 7О6О59
Коментар
-
Да, так е адаш ама БТР-ския може пак да се побългари и да не включва толкова рязко.
Ако колегата е с тези гуми от аватара да не му бере грижа, ще си кара дълго и щасъливо
Има също и няколко вида касети от БТР-60 като години на производсто може би са различни, на едните е малко по-усилена камбанката /слабото място в тая касета/ за едната полуоска дето влиза.
П.С. Не е за междуосов, а за моста си е в главното предаване, но моста е редукторен при колелата и по голямата сила е там.Случайни хора УАЗ не карат
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар