Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Падащ булбар

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Падащ булбар

Здравейте колеги ,
    търся някаква снимка или схема за падащ булбар . Виждал съм джипове за лов с такива булбари. Целта на занятието е когато се обстреля животно свалят булбара като скара и слагат животното там . Нямам спомен обаче за механизма на сваляне , ако някой има материали нека помогне
    благодаря !

От: Падащ булбар

Обстрелването на животни не е като отстрелването.При първото животното може да е живо и трябва да се вързва на падащия булбар.Обаче преди да се върже може да се наложи да се надбяга и да се хване в движение.Това също крие рискове щото някои животни хапят и ритат
    МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Май само тавана е по-неподходящо място за транспортирането на убит дивеч... освен ако не е 'обстрелян' с демонстрационни цели? На въженце за теглича е екстра и то ако е голямо; по-малките може и вътре, ако има как, разбира се...
      Но ако си решил това да е начина, най добре е на здрави панти, с посока на затваряне към решетката на джипката и ограничител при достигането на почти водоравно отваряне на 'скарата', не ти трябва схема, защото ще е специфична за всеки модел.
      Поздрави
      << Mitsubishi Pajero LongWB >>

Коментар

Все пак, допускам, че е УАЗ?
        << Mitsubishi Pajero LongWB >>

Коментар

Първоначално публикуван от Resurgam Преглед на мнение
          Едно време като имах УАЗ-ка ,качвах 10 човека(ловците не са много дребни хора),4 кучета и две едри прасета(по 140-150 кг).
          Иначе този фронтбар е добра идея,макар че намалява предния свес.
          И си абсолютно прав че трябва да се прави индивидуално за всяка машина.
          Аз ако го правя ще струпам два-три вида флексове,електрожен,една камара тръби, винкели и др.шарнири и панти ,и почвам да творя.После малко грунд и боята оправя всичко.
          Впрочем такъв апарат може да се сдела и отзад.....
          МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

На колегата VECTOR ферозата е с такъв булбар.Свържи се с него и помоли за снимки.
            Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Аз на Цирозата качвам добитъка на покрива,имам си багажник и се събира 100 кг прасе(пробвано).

Коментар

Първоначално публикуван от mihov_1969 Преглед на мнение
                Аз на Цирозата качвам добитъка на покрива,имам си багажник и се събира 100 кг прасе(пробвано).
                Ми,дай на човека снимки и чертежи на багажника,нищо че иска на падащ булбар .
                Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

В мобиле или карс продаваха някакъв с падащ ама трябва да потърсиш и аз ще погледна
                  само бараки

Коментар

Първоначално публикуван от taran Преглед на мнение
                    Ми,дай на човека снимки и чертежи на багажника,нищо че иска на падащ булбар .
                    Ето снимки:Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SDC13875.JPG
Прегледи:1
Размер:425.1 КБ
ID:5464411Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SDC13874.JPG
Размер:475.1 КБ
ID:5464412Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 014.jpg
Размер:76.3 КБ
ID:5464413Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 013.jpg
Размер:471.1 КБ
ID:5464414Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 005.jpg
Размер:462.6 КБ
ID:5464415Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 004.jpg
Размер:479.4 КБ
ID:5464416Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 003.jpg
Размер:466.0 КБ
ID:5464417

Коментар

Първоначално публикуван от Resurgam Преглед на мнение
                      да , искам да направя на УАЗа , правил съм вече един път и стана доста сполучлив но не е падащ Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG0571A.jpg
Размер:138.3 КБ
ID:5464452

Коментар

Първоначално публикуван от mihov_1969 Преглед на мнение
                        Едно време като имах УАЗ-ка ,качвах 10 човека(ловците не са много дребни хора),4 кучета и две едри прасета(по 140-150 кг).
                        .....
                        В багажния отсек сме качвали 1 голямо, 1 средно и 2 малки прасета... и е имало място за още. Не знам дали си заслужава такова упражнение. Освен ако целта е да не се цапа вътре. Но и в този случай има решения - найлони и т.н.
                        БИО пчелен мед и пчелни продукти
                        0888 66 59 73

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X