Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Шенкели за УАЗ-Лагерни

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Шенкели за УАЗ-Лагерни

Първоначално публикуван от 4i4o mi Преглед на мнение
    Приятелю,кавото и да сложиш е едно и също.Мойте бяха втулки-сложих лагери иииии.......разликата е едва забележима.Даже си мисля,че е от внушение.Каквото и да сложиш редовно гресирай,ама яко,и карай.Ако искаш лек волан на УАЗ слагай хидравлика.Теми за това има много.Чети и решавай.
    За хидравликата съм го измислил, да се затопли времето и ще гледам да му сложа една, от един приятел от една морга за 30 лева ще го направя...
    [SIZE=5][FONT=Comic Sans MS] UAZ 469 for off-road[/FONT][/SIZE]

Коментар

на мен ми престои смена на шенкелите и се чудех какви да си купя тази тема се оказа много полезна благодаря на всички и аз ще си купя лагерни
      Ако няма каде да отидеш , ела на себеси

Коментар

Еми слагай хидравлика щом имаш възможност и не се чуди.Това е истината.Още ме болят ръцете от поледния излет в гората.То не беше въртене на кормилото не беше чудо.

Коментар

Първоначално публикуван от Yordan Kolev Преглед на мнение
          Аз престъргах черупките преди да ги сложа и не ползвам пластини. Луфтове за сега няма.

+1
          only 4 x 4,sim AWD

Коментар

Аз съм виждал 3 вида :1.с вулка ,2. със сачма, и 3.лагерни. Първите вида съм ги ползвал доста време. Според мен (и колегите) съчмените са по леки за експлоатация и регулировки.Изкупихме регулиращите пластини от маггазините,като взехме да ги сменяме. Съчмените искат по често регулиране . Но всички искат редовно гресиране. Игнат от шумен ми показа лагерни ,но мисля че се сменят шенкели(или преработват). На Дифендера са такива както и на другите истински коли, при тях ви гаратирам , че изкарват много повече.
            899180483

Коментар

Аз да ви се похваля за моите...
              вчера си нямах работа и седнах разглобих ги подложих им пластиние /с което доста си поиграх/, гресирах ги, всичко както си пише по книгите и сега волата се върти по леко от на лека кола с хидравлика. Лувтове няма поне за сега.
              [SIZE=5][FONT=Comic Sans MS] UAZ 469 for off-road[/FONT][/SIZE]

Коментар

С моите оригиналните черупки изкарах около 50000км,след което съм ги сменял два пъти на 5-6000км и пак имам луфт.Другата седмица слагам лагерни и ще пиша за резултата.

Коментар

Eто ги и лагерните шенкели,с тази отговорна задача се нагърби колегата от форума Тихомир от Плевен.
                  Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X