Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Демпфер на УАЗ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Демпфер на УАЗ

Дайте идея от какво да сложа демпфер на УАЗ-ика и откъде бих могъл да си купя?Ако е слагал някой моля да покаже някоя снимка да видя как е направено.
    Благодарско за помоща

До: Демпфер на УАЗ

Варианти за монтаж има няколко. Ще снимам моя по късно днес и ще ти покажа. Ползвал съм демпфер от Вранглер TJ. За целта е необходимо обаче да имаш около 4см подложки под предните ресори. Това е ако се слага на дългата щанга. Ако го сложиш на късата ще работи по добре защото тя прави по дълъг ход, а и вероятно ще е по лесно за монтаж. Тогава обаче от TJ-я няма да стане защото хода на щангата е по голям от този на демпфера и мисля, че трябваше да се насочиш към Нисан Патрул. При мен е без значение на коя щанга го слагам защото съм ги направил с еднакъв ход.
    http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Първоначално публикуван от TRAPERA Преглед на мнение
      Дайте идея от какво да сложа демпфер на УАЗ-ика и откъде бих могъл да си купя?Ако е слагал някой моля да покаже някоя снимка да видя как е направено.
      Благодарско за помоща
      Разтърси се из форума има доста снимки, като например тази:

и тази

виж и тук:
      http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...2%FA%F0&page=3
      Последно редактирано от alex_markov; 12-08-07, 16:39.

Коментар

Ето снимките, но качеството е кошмарно защото забравих апарата и ............... с телефона толкова.

Коментар

откаде взе скобата дето държи демпфера към щангата щото тука немога да намеря

Коментар

Планката аз си я правих 100/100/10мм, а скобите от железарията по 5лв за брой. Дебелината на U болтовете е 16мм.

Коментар

мерси явно софииските железарии са по заредени от местните.ще правя и аз на паджеро щот няма.пък нямам и демпфер.нещо можеш ли да предложиш за демпфер.твоя като гледам е на щангите на колелата.там усилието е голямо.колко е твърд.каква марка е .имали различна твърдост такива и как е отбелязана .

Коментар

Koko купих си нов TJM демпфер за ТЛК-то стария оригинален за TOYOTA ще ти го подаря ако ти върши работа, работи си прфектно не е изтекъл

Коментар

Първоначално публикуван от Явор Преглед на мнение
                  Koko купих си нов TJM демпфер за ТЛК-то стария оригинален за TOYOTA ще ти го подаря ако ти върши работа, работи си прфектно не е изтекъл
                  мерси предварително.като ти поръчам някои работи тогава

Коментар

Благодаря за идейте и помоща на всички

Коментар

Първоначално публикуван от koko11 Преглед на мнение
                      мерси явно софииските железарии са по заредени от местните.ще правя и аз на паджеро щот няма.пък нямам и демпфер.нещо можеш ли да предложиш за демпфер.твоя като гледам е на щангите на колелата.там усилието е голямо.колко е твърд.каква марка е .имали различна твърдост такива и как е отбелязана .
                      Само кажи и ще ти пратя скоби. Трябва да ми дадеш диаметъра на тръбата на която ще се закачат и готово. Паджерото не е с цял мост и там ще се връзва по друг начин.
                      Моя демпфер е ранчо RS 5000, най якия за TJ-я. Това обаче не е от значение щото мойто е самоделка и няма нищо общо с другите.
                      Най добре е да си вземеш един от Венци Петров и да е баш за твойта кола. Паджерото е популярна техника и вероятно може да има и на склад.

Коментар

мерси.така и ще направя.и от явор ще се оборудвам с един .ама няма да ми е излишен и един нов.щото имам няколко битювии

Коментар

Извинявам се за невежеството си но разяснете ролята му.
                          "Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди

Коментар

Първоначално публикуван от kra_kra Преглед на мнение
                            Извинявам се за невежеството си но разяснете ролята му.
                            Като удариш в камък или хлътнеш в коловоз( яма) волана да не ти счупи пръстите.
                            Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

И да поема всички удари по кормилното управление вместо кормилната кутия...
                              VPetrov.photography

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X