Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какъв акумулатор става за уаз452 бордови

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Какъв акумулатор става за уаз452 бордови

Здравейте колеги можели един съвет какъв акомулатор става за уаз452бордови като ампераж и стартов ток за сега съм се спрял на 72 аампер часа но върти мудно свалих стартера всичко си е наред кабелите смених но пак ми се вижда малък моля споделете

От: Какъв акумулатор става за уаз452 бордови

Не е до акумулатора. 72Ah би трябвало да върти добре. Иначе виж какво ще се побере зад седалката и слагай най-големия за който ти стигнат парите. По спомен мисля, че и 100 влизаше, 88 със сигурност... от българските де...

ПП: За проба му дай ток от нЕкъде(или друг акумулатор), да видиш каква ще е промяната във въртенето.
    Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Да не би двигателя да се превърта трудно? Ако скоро му е правен ремонт-има и такава вероятност. Там лагери на коляновия вал, едно друго...

Този 72 Аh акумулатор колко си сигурен, че е в кондиция? Пробвай с акумулатор за който си 100% сигурен, че дава достатъчно ток.

Цецо е прав за най-големия акумулатор който се събере, колкото повече, толкова...
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Колега,най-вероятно не всичко Ви е наред с Уаз-а. На единия от Уазовете ми му беше паднал акумулатора тотално ( избила клетка ) и без проблем си го запалих с акумулаторчето ми от Пандата - 45 ампера. Така че търсете проблема другаде.
        First Man, then Machine!
        Lada Niva
        Honda XR 400

Коментар

Колега я кажи с какво масло си,че ако си с м10д или друго гъсто масло то е станало на грес в тия стуове и е адски трудно да се развърти двигателя.Например аз съм с ъсто масло бях забравил да го сменя с подходящо за сезона и днес с нов 100а/ч акумулатор едвам превърташе и не успя да запали на газ,не можеше да се развърти достатъчно,превлючих на бензин и запали но се узори акумулатора е все пак беше -19 в Кн но съпротивителните сили на гъстото масло са огромни и пречат много в студа.Дано съм ти бил полезен,успех.
          Случайни хора УАЗ не карат! Радослав Стоилов 0899496832

Коментар

Благодаря за съветите колеги аз открих проблема скапала се ел инсталацията и дава оттечка пък и друго открихстартера ми е много грамаден човека от който я взех го питах и той каза че бил сложил незнайно как газков стартер и за това бил проблема мхм и сега го смених апък я карам всесезонно вече 4 или 5гд само с m10d и нямам досега проблем и зимата си я палех на газ до тази гд нещо стана и не иска да пали пали гасней и пак така и акомулатора бута пък уредите си работят по тъблото и като взех да разглеждам по сериозно пипам къде нагряват кабелите и оле тя по нея като е запалена бие ток и се оказа инсталацията но не съм запознат с тея тоци и ще търся някой да ми ги оправи все пак не съм учил за токаджия

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X