По идея на Драго ,който направи такава тема за ГАЗ мисля че е добре да има такава и за УАЗ. Тук можем да споделяме за интересни разработки които сме видяли или направили на базата на УАЗа. Вчера настигнах един интересен екземпляр. Отзад беше с половин врата ,която се отваря настрани и отдолу клетка за ловни кучета.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Български тунинг на УАЗ
Свий
X
-
От: Български тунинг на УАЗ
Обикновенна разбира се , кой ще се занимава със секретни брави на УАЗ.Първоначално публикуван от TONI 1977 Преглед на мнениеБравата секретна ли беше или обикновена?
Ще стане хубава тема.
Но на сандъка за кучета имаше катинарче - китайско. Драго благодаря за снимките.
На нас клиренс ни трябва , не скорост
Коментар
-
Поздрави на всички колеги , които са вложили частица от себе си в своите УАЗ-ки.Някои са постигнали много добри резултати ,други не до там,но важното е ИДЕЯТА и желанието.Извинявам се на колегата с пикапа ,но мисля,че е по-добре да намали дължината на товарният отсек с около 50 см..В този вид при пълно натоварване предницата ще олекне и ще е трудна за управление.Искам да питам колегата с Волговото купе дали е минал през комисията и какви са им изискванията.Имам 469-ка на която купето изгни тотално и от доста време си мисля за нещо такова.Бях си взел едно купе на Волга,но ми се видя доста тежко и го нарязах.Сега съм си набавил едно от Астра-комби.Очертава се нещо доста добро.Ще следя темата за информация.Поздрави
Коментар
-
Мераклийска работа.
Само дето дизайните на предницата и "кабинката" силно се различават един от друг. Мен ме кефят и двете форми-и по-заоблената предна част, и по-ръбатата задна, но така-двете съвместени в една машина е малко странно.
Но все пак си е добре направено, браво на майстора.Има ли желание-има и начин!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар