По идея на Драго ,който направи такава тема за ГАЗ мисля че е добре да има такава и за УАЗ. Тук можем да споделяме за интересни разработки които сме видяли или направили на базата на УАЗа. Вчера настигнах един интересен екземпляр. Отзад беше с половин врата ,която се отваря настрани и отдолу клетка за ловни кучета.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Български тунинг на УАЗ
Свий
X
-
От: Български тунинг на УАЗ
Първоначално публикуван от TONI 1977 Преглед на мнениеБравата секретна ли беше или обикновена?
Ще стане хубава тема.Но на сандъка за кучета имаше катинарче - китайско. Драго благодаря за снимките.
На нас клиренс ни трябва , не скорост
Коментар
-
Поздрави на всички колеги , които са вложили частица от себе си в своите УАЗ-ки.Някои са постигнали много добри резултати ,други не до там,но важното е ИДЕЯТА и желанието.Извинявам се на колегата с пикапа ,но мисля,че е по-добре да намали дължината на товарният отсек с около 50 см..В този вид при пълно натоварване предницата ще олекне и ще е трудна за управление.Искам да питам колегата с Волговото купе дали е минал през комисията и какви са им изискванията.Имам 469-ка на която купето изгни тотално и от доста време си мисля за нещо такова.Бях си взел едно купе на Волга,но ми се видя доста тежко и го нарязах.Сега съм си набавил едно от Астра-комби.Очертава се нещо доста добро.Ще следя темата за информация.Поздрави
Коментар
-
Мераклийска работа.
Само дето дизайните на предницата и "кабинката" силно се различават един от друг. Мен ме кефят и двете форми-и по-заоблената предна част, и по-ръбатата задна, но така-двете съвместени в една машина е малко странно.
Но все пак си е добре направено, браво на майстора.Има ли желание-има и начин!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар