Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Уаз 452D 1983г реставрация
Свий
X
-
От: Уаз 452D 1983г реставрация
В Плевен в Автотехника ПМ (или нещо подобно беше) съм виждал... само, че май бяха за фургона или за джипа. Предполагам, че и дори да нямат в момента ще могат да ти доставят. Става въпрос за нови, цена обаче не мога да ти кажа.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Caxo Преглед на мнениеВ Плевен в Автотехника ПМ (или нещо подобно беше) съм виждал... само, че май бяха за фургона или за джипа. Предполагам, че и дори да нямат в момента ще могат да ти доставят. Става въпрос за нови, цена обаче не мога да ти кажа.Миналата седмица продадох една кабина със забележки за 250лв.
ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318
Коментар
-
Ехее,колега,добър улов!Добра цена и с регистрация,чудото.Хем съм от тоз район,за таказ уазка не съм разбрал,да се продава!От мене имаш пожеланието да си я реставрираш и караш беззаварийно след това!Двигателя в какво състояние беше,като я взе?Поздрави,от Троян,Момчил!
Fiat Panda 4x4 , Opel Astra 1.7 TDI , Opel Tigra 1.4 Ecotec
Коментар
-
тавана на кабината има поне 2кг кит и е.....тоя уикенд ще кача снимкино мисля да я оставя с нагънатата ламарина и да я боядисам без да се занимавам с кит(offroad кабина
)....трябва ми за гората и да си карам строителни материали с нея....чух че в Казанлък продавали чисто нови хидравлични системи (ЕЛ) и ми се върти в акъла за самосвалче нещо (в далечно бъдеще)
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар