Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проект УАЗ Буханка - еxtreme

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проект УАЗ Буханка - еxtreme

"Буханката" беше купена от военните ....

Демонтиране на шасито

Пътят към Кремиковци ....

Вечна и памят на 452-ката..

Края на един "живот"...

Началото ???

Новите дрехи на царя ...

Тунинг на глава .. Яко пилене - 3,5 мм .. ще кърти асфалта!

Още малко и съм готов ....

Ще стане ...

Вече съм готов за палене

Сесията ще продължи ... ама за сега нещата са във застой.

Стефане не може да имам проблеми с арките защото и на купето и на шасито базата е 2300 мм.
    Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Сериозна работа. Очакваме продължение...
    VPetrov.photography

Коментар

Хммммм, а как се регистрира после
      LZ1JJJ

Коментар

Първоначално публикуван от dani
        Хммммм, а как се регистрира после
        нали ходовата част е стандартна? трябва само да се мине в Технотест...
        помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

((((((((((((((((((((((
          Не искам да се карам с никого, обаче това което сте направили с кабината ме отвращава...
          В тоя клас има няколко повече от успешни автомобила. Дукато, Транспортер, Транзит. Обаче никой от тях не е всъдеход, и не построил толкова, колкото мъдрата Буханка. И никой няма лицето И.
          Убили сте нечий приятел. Безсмислените убийства са гнусни. За да няма въпроси - не съм религиозен, и в никой случай не съм кротък човек, за пръв път нещо такова още преди да съм целунал момиче ...
          Защо?

Коментар

Напълно подкрепям Стефан-ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ
            УАЗ - Where I go there are no roads!!!

Коментар

Уважаеми приятели, моля не бъдете крайни, такива изказвания повече подхождат на портал който се казва "Светата инквизиция"!

CarTest™ е човек с достатъчна техническа грамотност, за да се захване с такъв мащабен проект. Не виждам и нищо лошо в това на база на някой стандартен модел някой да се опита да създаде една нова по същество машина. Това дали тази машина ще бъде сполучлива, успешна и балансирана още не знаем, но сме длъжни да му пожелаем успех. И ако проектът е сполучлив това може само да ни радва, не са много хората, които познавам и които са в състояние да се захванат с такова нещо.

Към настоящия момент поради огромните излишъци от остаряло армейско оборудване в страните от бившия Варшавски договор и Русия повечето такава техника отива за скрап...
              VPetrov.photography

Коментар

Единствено се опасявам от това че след години, някой ще пожелае да види подобна машина, но без успех
                УАЗ - Where I go there are no roads!!!

Коментар

Ами няма проблем,те сега не са кой знае колко скъпи,вземайте,консервирайте и ето ти дългосрочна инвестиция.Вместо да дадеш на внучето на сватбата 50-60 год. ракия му дай една БУХАНКА на тия години,като я продаде,като ретро да спечели пари и за неговото внуче.

Коментар

Моята "Буханка" беше произведена през 1974 г. ...
                    30 години без никаква (почти никаква) подръжка, никакви антикорозионни покрития са много дори и за руска машина.
                    Като изключим стъклата, ако трябваше да я възстановявам, се налагаше да и направя нови ламарини. Пода почти го нямаше ...

Според мен не съм я "убил", а подготвям за метаморфоза .... (в момента е какавида) и надявам се скоро да излезе една много красива и "яка" пеперуда ..
                    Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Ммм ... Единствено правилният отговор. Печелиш, взимам си критиката назад, и като се видим бирата е от мене. Понякога даже и най-хубавите неща остаряват и умират ...
                      Нека бъде щастлива в следващият си живот!
                      Амин!

Коментар

Румене, докъде докара нещата?

Коментар

Да бе,насадихте ли тази тойотка ,на буханката,какво стана.
                          B+

Коментар

Къде е тая тойота бе, аз само багира виждам.
                            http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Първоначално публикуван от Yordan Kolev
                              Къде е тая тойота бе, аз само багира виждам.
                              Аз го лаская,а ти веднага си видял ,каквото се вижда .
                              B+

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X