Колеги искам да ви попитам знаете ли откъде може да вкара масло във водата , но няма вода в маслото.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Масло във водния радиатор
Свий
X
-
От: Масло във водния радиатор
Първоначално публикуван от boychoivanov Преглед на мнениеКолеги искам да ви попитам знаете ли откъде може да вкара масло във водата , но няма вода в маслото.
Коментар
-
Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнениеСваляй главата, нова гарнитура задължително шлаифане на главата и си готов.Когато човек говори истината - не се налага да лъже!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Sasho74 Преглед на мнениеКаква е логиката Драго? В главата маслото не е под налягане. Как ще влезе масло във водата от там? Може и да бъркам, но аз несъм имал такъв случай до сега. Обратното да но товаГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318
Коментар
-
И друг път ми са се смесвали маслото и водата но никога само маслото да отиде във водата. Като налея ново масло за 4,5 дена отива около литър от него в радиатораКъдето не мога пеш продължавам с Уаза.
Съдействие за закупуване на гуми с отстъпка срещу
Съдействие на закъсали автомобили
Коментар
-
Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнениеПривет Сашо! Имал съм много случай с УАЗки който вкарват масло във водата. След шлаифане на главата и нова гарнитура всичко е наред.Когато човек говори истината - не се налага да лъже!
Коментар
-
Първоначално публикуван от сиско Преглед на мнениеМалии,как се изложихтова било в раздела на Ужаса...там автомати няма,само чакмаклийки...сори за спама!
ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
Коментар
-
Драго шегуваш се за автомата,нали!!!При спукване между маслена магистрала и охлаждаща е нормално да нахлува маслото във водата,нали то работи на по-високо налягане още от старта.Но това само в началото,след като загрее и изстине 2-3 пъти мотора и вода влиза в маслото.Последно редактирано от сиско; 27-02-12, 20:24.
Коментар
-
Първоначално публикуван от сиско Преглед на мнениеДраго шегуваш се,нали!!!ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
Коментар
-
Мерцедес го прави тоя номер,М104 мотора и вьрви около 30 000 километра така,половината от тях с натискане.
Пробвано,че и снимки имам.
И да уточня - гарнитура на главата Ако да беше автоматик,шести цилиндьр,от стария модел гарнитура.След смяна гарнитура извади едни 20 000 без грам проблем преди да сьбори един пожарен кран и една оградаTOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
-
Първоначално публикуван от Sasho74 Преглед на мнениеКаква е логиката Драго? В главата маслото не е под налягане. Как ще влезе масло във водата от там? Може и да бъркам, но аз несъм имал такъв случай до сега. Обратното да но това
Коментар
-
Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнениеПривет Сашо! Имал съм много случай с УАЗки който вкарват масло във водата. След шлаифане на главата и нова гарнитура всичко е наред.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар