Здравейте колеги,търся боен фар за УАЗ-право стъкло и по него тънки ивици ,крушката е H-1 по спомени в казармата управлявах ЗИЛ-131 той беше с такъв фар някой ако има инфо.каде мога да намерия да пише.Благодаря.

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Боен фар

Свий

X
- 

От: Боен фар

Боен фар с такава крушка......успех в търсенето,но аз не знам да има такъв,не и руски!088пет722пет99
 http://www.hydropompi.com/
 Коментар
- 

Звънни на Савов от Горски извор. Аз само от него взимам части, човека е много в час с нещата, а и цените му са на половина на Маджинекс-а. Моя фар го взех за 25лв.
 http://savov-sin.com/Газ 69 2.4i
 Густо майна, пътят свърши !!!
 GSM: О895 7О6О59
 Коментар
- 

Няма-и аз търсих доста по магазините,включително и този от който купих бойния фар,но навсякъде казват,че имали само стойката за странично монтиране при УАЗ-469.Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнениеДобре де, а механизъм за фара на Буханките няма ли? Ръкохватката, която минава през покрива. Поне да го разгледам, пък ще си направя.
 А на мен ми трябва Буханковия механизъм,защото фара е най-ефективен горе на покрива-/това го пробвах още като го купих,но за сега тъй като нямам този механизъм се принудих да го сваля встрани-така е и по-защитен от ниски клони/.Последно редактирано от Янко Желязков; 23-03-12, 22:07.
 Коментар
- 

Най-добрият фар за нощна работа, който сме имали, беше от самолет на СС авиация. На 100 м осветяваше поле ф 1 м. Беше 6V, но проблемът беше решен, като забихме пирон на средната клема на акумулатора.
 Програма Фар изпълнявахме по правилата - цигулки 12к, тромпет 30-06, все квалитетни марки.Последно редактирано от trapper; 23-03-12, 22:14.ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"
 Коментар
- 

Боен фар,за монтаж на покрива и управление от купето имаше в М-Маркет гр.Софиа бул ''Европа" 82 http://zimber-tools.com/lang-en/42-cat-russki-chasti
 Коментар
- 

Пичове, това на втората снимка, ако е боен фар, трябва после дълго време да сте виждали концентрични разширяващи се кръгове.Първоначално публикуван от Янко Желязков Преглед на мнение......За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.
 Коментар
- 

Позна-тъй беше,а и на всичкото отгоре бяхме и почерпани,тъй че кръгове ни се виждаха през цялата вечер.Първоначално публикуван от c_gul Преглед на мнениеПичове, това на втората снимка, ако е боен фар, трябва после дълго време да сте виждали концентрични разширяващи се кръгове.
 Коментар
Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар