Здравейте! Уаза пали много трудно когато е студено, понякога и не пали, освен на дърпане. Двигателя е 21 на 3000км от основен ремонт. Сменени са свещи кабели чукче, дава много хубава искра. Карбуратора е регулиран (к-131).Като запали работи добре и после си пали без проблеми, но когато е студен мъка
. Какъв би бил проблема? Благодаря предварително!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
УАЗ-Трудно пали
Свий
X
-
От: УАЗ-Трудно пали
Да не би да няма бензин? Като не го паля дълго, бензина пада, пък мене все ме мързи да подкача на ръка, и въртя дълго. Кихне ли един път, после тръгва додето му покажа ключа.
Тая гадост става от лоша работа на клапаните на помпата.
Коментар
-
Колега и аз имам идентичния проблем.Но достигнах до извода,че трябва силен акумулатор.И провери дали ти е наред стартера,виш за хлабави връзки на клемите на акумулатора и на кабелите на стартера.Ако стартера ти е позаминал той също хаби много ток и няма сила да развърти двигателя.Има вариант да не ти работи ускорителната помпа,и като помпаш на педала на газта да не хвърля гориво,а като го дръпнеш и сложиш на скорост от вакума си дърпа гориво и пали.Дано съм бил полезен успех.Случайни хора УАЗ не карат! Радослав Стоилов 0899496832
Коментар
-
Стартера ,от москвич,не е по високооборотен,този от Газ-53 е с повече мощнност.Според мен си виж свещите,ако топлинното число им е по-различно или разстоянието до полюсите много малко се получава така.Аз карам с Бриск -17-ю.Първоначално публикуван от belmeken Преглед на мнениеКолега акумулатора е на 1 месец чисто нов 100АЧ. Утре ще пробвам с стартер от Москвич 412 казват, че бил по-високооборотен
, дано това да се окаже проблема. За всеки случай ще погледна пак карба.
Коментар
-
По високооборотен е стартера от новия Москвич. Стартера е по малък като на по новите УАЗки и става без преправяне. Виж дали имаш масов кабел между двигателя и шасито. Имах същия проблем и започна да пали като стегнах масовия кабел.Първоначално публикуван от belmeken Преглед на мнениеКолега акумулатора е на 1 месец чисто нов 100АЧ. Утре ще пробвам с стартер от Москвич 412 казват, че бил по-високооборотен
, дано това да се окаже проблема. За всеки случай ще погледна пак карба.ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318
Коментар
-
Здравейте! Уаза вече пали сутрин на газ от четвърт. Смених стартера, направих центровка за газ, изчистих въздушния филтър (оригиналния) беше се спекъл много яко . Но се появи друг проблем няма мощност във високи обороти, но като дръпна смукача върви като луда. Възможно ли е проблема да е от въздушния филтър, или пак нещо центровка? Благодаря!
Коментар
-
Отвори още кранчето на газта и ще се оправи.Първоначално публикуван от belmeken Преглед на мнениеЗдравейте! Уаза вече пали сутрин на газ от четвърт. Смених стартера, направих центровка за газ, изчистих въздушния филтър (оригиналния) беше се спекъл много яко . Но се появи друг проблем няма мощност във високи обороти, но като дръпна смукача върви като луда. Възможно ли е проблема да е от въздушния филтър, или пак нещо центровка? Благодаря!ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
Коментар
-
Не няма.Първоначално публикуван от belmeken Преглед на мнениеА разхода няма ли да се увеличи много?ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар