Здравеите имам проблем със първа която ми изключва при напън и вибрации при каране по неравен терен как мога да отстраня проблема а и като е държа с ръката лоста нема проблем. Благодаря!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем със Скорости-УАЗ
Свий
X
-
От: Проблем със Скорости-УАЗ
Тази неделя поебах деференциала и заради тази първа в в едно баирче исках да излезне на 2 бавна с 2.5 куб. бук като знам че 1-ва ми изключа но заглъхна метнах 1-ва и отзат се чу едно къъъърррр и дотам.затова искам да си оправя 1-ва да няма такива работи от 1 се чипи друго,затова питам какво трябва да се направи щото никога несъм отварял скоростите.
Коментар
-
Първоначално публикуван от UAZ_452 Преглед на мнение,затова питам какво трябва да се направи щото никога несъм отварял скоростите.
А,като не можеш сам,търсиш помощ.
П.П не е лошо да напишеш от къде си,може някой съфоромник,да Ви помогне!0осем9осем7шест0осем7едно
Миро
Коментар
-
Първоначално публикуван от bochkata Преглед на мнениеДраго Ви е написал.
А,като не можеш сам,търсиш помощ.
П.П не е лошо да напишеш от къде си,може някой съфоромник,да Ви помогне!
Коментар
-
Първоначално публикуван от UAZ_452 Преглед на мнениеТази неделя поебах деференциала и заради тази първа в в едно.......
Коментар
-
Здравейте на всички ,
От няколко дни имам уаз3303 . След като го купих и си тръгнах, разбрах че има проблем със скоростите. Предполагам че проблема е същия като на колегата в първият пост . 3,4 и задна скорост се отцепват при връщане на газта . Докато са под натоварване няма проблем ,само при връщане на газта . В зъбчатките ли е проблема? Благодаря предварително за отговорите ви.
Коментар
-
Здравеите, това лято имах подобен проблем, изключваше ми 1-ва бавна .Закарах уаза на маистор, претегна штангите и се оправи ,но при мен изключването идва , от раздатката.Това се случваше ,когато уазката е товарена .Успехи
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар