Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Скоростите вият

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Скоростите вият

Здравейте, имам въпрос към ваз, скоростите на узаката ми вият и то доста.
    Вият на 1, 2, 3, на четвърта го няма този звук, на какво според ваз се дължи това?
    Имам чуството, че най-силно вият на първа, на втора по-малко, на трета най-слабо.
    Ако е лагер би трябвало да вие и на четвърта, то, че ще се отварят е ясно, но кажете си мнението.
    Благодаря, предварително.
    "Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди

От: Скоростите вият

Същия проблем на Паджеро 3.0 бенз. но там виеше и 5-та. без 4-та Присъдата зъбно колело на входящ вал при мен стана с нови скорости защото само вала е 800 лв без ДДС

Коментар

Мисля си, понеже четвърта е директна и затова не се обажда, но само си мисля..................
      "Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди

Коментар

Поне при мен това беше причината на 4-та дректна няма въртящ момент през него. А виенето си беше като на стар рейс Чавдар :-)

Коментар

Първоначално публикуван от kra_kra Преглед на мнение
          Вият на 1, 2, 3, на четвърта го няма този звук, на какво според ваз се дължи това?
          Имам чуството, че най-силно вият на първа, на втора по-малко, на трета най-слабо.
          Ако е лагер би трябвало да вие и на четвърта, то, че ще се отварят е ясно, но кажете си мнението.
          провери ги дали имат масло
          [SIGPIC][/SIGPIC][B]Bore[/B]

Коментар

Според мен проблема е в междинния вал и най-вероятно лагерите му. На 4-та на него няма натоварване/не се предава въртящ момент/.
            Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SK.jpg
Прегледи:1
Размер:114.6 КБ
ID:5322853

Коментар

А на първа и задна е нормално да вие, защото е правозъба предавката.
              Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Първоначално публикуван от kra_kra Преглед на мнение
                Какво стана,откри ли причината?
                0осем9осем7шест0осем7едно
                Миро

Коментар

Първоначално публикуван от bochkata Преглед на мнение
                  Какво стана,откри ли причината?
                  Лагер на първичен вал и първичен вал са за смяна.Засега само това открих, но ще сменя и междинния вал понеже му е износено зъбното колело и ми изключва първа.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X